W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja tak bardzo chce obejrzeć ale niestety padam ok 21
. Myślałam,że da się z neta ściągnąc odcinki- niestety.
. Myślałam,że da się z neta ściągnąc odcinki- niestety.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Myślałam,że da się z neta ściągnąc odcinki- niestety.w tym dokumencie dziewczyny dowiaduja sie o ciazach, przed samym porodem, albo jak im wody odejda, jednej zrobili rendgen i wyszlo ze jest w ciazyMoja też należała do niemożliwych, a teraz mam ZuzięMiałam jakieś tam jajniki (nie pamiętam nazwy), i mogłam zajść w ciążę tylko przy "asyście cudu" jak to lekarz ujął.

w tygodniu sa powtorkito sprawdz na internecie o ktorej sa powtorki w tygodniuJa tak bardzo chce obejrzeć ale niestety padam ok 21. Myślałam,że da się z neta ściągnąc odcinki- niestety.
udanej podrozy i milego pobytu w PlNo to STO LAT! STO LAT!:-)
A ja zmykam do Pl :-)
Mamuska juz gotowa czeka tylko zeby córcia sobie jeszcze troche pospała, póxniej butelczyna, przewijanie, ubieranie, szybkie zbieranie gratów jeszcze nie zebranych i w droge...
Oby tylko koleś po nas przyjechał - nie miał kto nas odwieźć na lotnisko do Shannon i wziełam chłopaka/faceta z ogłoszenia. Niby wczoraj do niego sms'owałam no i pisał ze wszystko OK i aktualne, ale musze przyznac ze mam troche stracha.. No ale nic, bądźmy dobrej myśli.
Ehhh, jak sobie pomyślę jaka przeproawa z tym całym majdanem mnie czeka (lece sama z małą) to mi aż gorzej no ale...damy rade...wyjścia nie ma...
Tak wiec odezwe sie ciotki jakoś wieczorem.
Mamulica
A ty oraszak powitalny szykuj bo pojutrze jesteśmy u Ciebie
będe dzwonić jeszcze....
No to co? Trzymajcie za nas kciuki... Tym bardziej ze ostatnimi czasy różnie z lotami było ze względu na pogode...
:-)no to 100 LAT :-):-):-):-)Czesc cioteczki, chcialam sie tylko pochwalic, ze moja milosci konczy dzis 4 miesiacenie moge uwierzyc jak ten czas szybko leci, szok....

O kurcze! jak to możliwe? To musi być niespodziankaw tym dokumencie dziewczyny dowiaduja sie o ciazach, przed samym porodem, albo jak im wody odejda, jednej zrobili rendgen i wyszlo ze jest w ciazyw tygodniu sa powtorki
O kurcze! jak to możliwe? To musi być niespodzianka))) ale wcale takiej bym nie chciała
Dziś przechodziłam koło apteki i myslałam o zakupie testu ciążowego...hmmm