xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
a ja zauwazylam ze chodze jak chomik na hajusprzatam co popadnie i to tak nerwowo
robie wszystko tak szybko, zero luzu
:-)dobrej nocy:-)
Kira ja mam tak samo.... jakby mi ktos motorek do tylka przyczepil....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja zauwazylam ze chodze jak chomik na hajusprzatam co popadnie i to tak nerwowo
robie wszystko tak szybko, zero luzu
:-)dobrej nocy:-)

U mnie to samo... Na dodatek wkurza mnie bałagan i jak mąz po sobie nie posprząta to od razu zarzucam focha i w ogóle...Kira ja mam tak samo.... jakby mi ktos motorek do tylka przyczepil....![]()
![]()
ratunko co yrobic jak sie literki popryestawialz na kompie, bo sie yalamie yaray

ja robilam to samo i w koncu pewnego pieknego poranka jaki tydzien temu postanowilam to olac i cieszyc sie pierwszymi usmiechami synka, gadaniem chlopakow, a sprzatanie samo szlo bez wiekszych wyrzutow. jak nie dzisiaj to jutro i od razu inaczej w domu bylo. no teraz jak juz jestem samo to chyba wszystko olejeU mnie to samo... Na dodatek wkurza mnie bałagan i jak mąz po sobie nie posprząta to od razu zarzucam focha i w ogóle...
. Ale teraz az mi sie chce wstac bo wiem ze synek czeka az go utule, pobawie sie z nim, ze pojdziemy na spacerek i znowu kapanie i nastepny dzionek z glowy.....(ciąża wykluczona;-))
... (nie nie jstem w ciazy) eh... :-(
ja ogladalam juz trzy odcinki i teraz na pewno nie powiem ze na 100% nie jestem w ciazy 

słyszalam o tym programie i powiem ze ciekawa jestem tego hehehedziewczyny a ogladalyscie w sobote na disca&living o 21 program o niemozliwych ciazachja ogladalam juz trzy odcinki i teraz na pewno nie powiem ze na 100% nie jestem w ciazy
Nigdy nie mow nigdy![]()
no dobra to moze macie cos na prawy alt co
chyba ctrl+shift naraz

a pewnosc masz ze masz jezyk polski ustawiony z polskimi znakami ?no dobra to moze macie cos na prawy alt co
dolega mu:
np nie moge pisac polskich znakow bo mi wyskakuje jakies badziewie o przyciskach, ale jak znowu uruchomie kompa to moge i tak sie blokuje co drugie uruchomienie oooo teraz np działa
słyszalam o tym programie i powiem ze ciekawa jestem tego hehehe![]()
Miałam jakieś tam jajniki (nie pamiętam nazwy), i mogłam zajść w ciążę tylko przy "asyście cudu" jak to lekarz ujął.