• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

kilolek możesz napisac wniosek o zmiejszenie etatu i muszą go przyjąć, a wtedy nie mogą cię zwolnić przez kolejne 12 miesięcy. Taka zmiana prawa pracy weszła w tym roku, Pomyśl o tym :)

ale ona idzie do innej pracy zupełnie
no dokładnie.
U mnie to akurat problem niewielki, bo ja na pol etetu ide a do pracy mam 7 minut. Wiec mlody jakoś przezyje

reklama
Czesc cioteczki, chcialam sie tylko pochwalic, ze moja milosci konczy dzis 4 miesiace:) nie moge uwierzyc jak ten czas szybko leci, szok....
No to STO LAT! STO LAT! :tak::-)

A ja zmykam do Pl :-)
Mamuska juz gotowa czeka tylko zeby córcia sobie jeszcze troche pospała, póxniej butelczyna, przewijanie, ubieranie, szybkie zbieranie gratów jeszcze nie zebranych i w droge...
Oby tylko koleś po nas przyjechał - nie miał kto nas odwieźć na lotnisko do Shannon i wziełam chłopaka/faceta z ogłoszenia. Niby wczoraj do niego sms'owałam no i pisał ze wszystko OK i aktualne, ale musze przyznac ze mam troche stracha.. No ale nic, bądźmy dobrej myśli.
Ehhh, jak sobie pomyślę jaka przeproawa z tym całym majdanem mnie czeka (lece sama z małą) to mi aż gorzej no ale...damy rade...wyjścia nie ma...
Tak wiec odezwe sie ciotki jakoś wieczorem.

Mamulica
A ty oraszak powitalny szykuj bo pojutrze jesteśmy u Ciebie :-p:tak:
będe dzwonić jeszcze....

No to co? Trzymajcie za nas kciuki... Tym bardziej ze ostatnimi czasy różnie z lotami było ze względu na pogode... :sorry:

Hej, pisałam czasem na listopadówkach jeszcze w ciąży i teraz znalazłam Was od nowa :) 9.11 urodziłam Marikę, mogę dołączyć ponownie?
Witaj! Cudne maleństwo
kilolek możesz napisac wniosek o zmiejszenie etatu i muszą go przyjąć, a wtedy nie mogą cię zwolnić przez kolejne 12 miesięcy. Taka zmiana prawa pracy weszła w tym roku, Pomyśl o tym :)
To chyba o mnie chodzi. Mam umowę na czas określony do maja tego roku. Muszę wrócić na początku maja żeby mi ją przedłużyli. Nie wiem czy w związku z tym mogłabym wystąpić z takim wnioskiem. Może i tak, ale wtedy mogą mi nie przedłużyć umowy. Cięzka sprawa....
Czesc cioteczki, chcialam sie tylko pochwalic, ze moja milosci konczy dzis 4 miesiace:) nie moge uwierzyc jak ten czas szybko leci, szok....
Wszystkiego najlepszego dla Was!

No to co? Trzymajcie za nas kciuki... Tym bardziej ze ostatnimi czasy różnie z lotami było ze względu na pogode... :sorry:
Trzymam kciuki i życzę spokojnej podróży.

Mamuska juz gotowa czeka tylko zeby córcia sobie jeszcze troche pospała, póxniej butelczyna, przewijanie, ubieranie, szybkie zbieranie gratów jeszcze nie zebranych i w droge...
Oby tylko koleś po nas przyjechał - nie miał kto nas odwieźć na lotnisko do Shannon i wziełam chłopaka/faceta z ogłoszenia. Niby wczoraj do niego sms'owałam no i pisał ze wszystko OK i aktualne, ale musze przyznac ze mam troche stracha.. No ale nic, bądźmy dobrej myśli.
Ehhh, jak sobie pomyślę jaka przeproawa z tym całym majdanem mnie czeka (lece sama z małą) to mi aż gorzej no ale...damy rade...wyjścia nie ma...
daj znać jak Sonia zniosła podróż samolotem , my jutro też lecimy i trochę sie boję jak moje dzieciątko to zniesie :tak: ale mam nadzieje że dobrze
udanego lotu ;-)
pianistka Wszystkiego Najlepszego dla was

:szok: Jak ten czas leci..... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ dla Marysi :-D:tak:;-)

Mamulica
A ty oraszak powitalny szykuj bo pojutrze jesteśmy u Ciebie :-p:tak:
będe dzwonić jeszcze....

Mary zazdroszcze wyjazdu, wspolczuje ze sama z tym wszystkim. Zycze Ci mile spedzonego czasu w PL :tak::-) i szczesliwej podrozy ;-)

Hej, pisałam czasem na listopadówkach jeszcze w ciąży i teraz znalazłam Was od nowa :) 9.11 urodziłam Marikę, mogę dołączyć ponownie?
witamy, witamy i o zdrowie pytamy
to jak tu jestes to poopowiadaj co tam u was slychac
moj chlopak tez ma taka fryzurke po kapaniu
tylko ostatnio wylysial po bokach :eek: i teraz dopiero czadowo wygląda
Tz to normalnie jestes szpieg, gdzie ty to wycztalas

ratunko co yrobic jak sie literki popryestawialz na kompie, bo sie yalamie yaray

STO LAT i duzo, duzo zdrowka
bukiecik.jpg

mary nooo ja tryzmam ya Was kciuki i cyekamy na wiesci DAJ ZNAC CO U YWAS KONIECYNIE!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witamy, witamy i o zdrowie pytamy
to jak tu jestes to poopowiadaj co tam u was slychac
moj chlopak tez ma taka fryzurke po kapaniu
tylko ostatnio wylysial po bokach :eek: i teraz dopiero czadowo wygląda

Tz to normalnie jestes szpieg, gdzie ty to wycztalas

ratunko co yrobic jak sie literki popryestawialz na kompie, bo sie yalamie yaray
ctr+shift

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry