• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ja jakos ostatnio zle sie czuje ... w sumie od powodu zauwazylam ze jak zjem cos ciezkiego to strasznie mecze sie brzuch boli raz czuje ze zoladek czasem brzuch wzdęty bardzo a nigdy tak nie mialam :( teraz cos mnie kłuje pod zebrami z lewej strony eh jak wrak jakis stary :/ i jeszcze rana po cc kłuje co jakis czas i wymiotowac sie cche ... (nie nie jstem w ciazy:-D) eh... :-(

reklama
ja jakos ostatnio zle sie czuje ... w sumie od powodu zauwazylam ze jak zjem cos ciezkiego to strasznie mecze sie brzuch boli raz czuje ze zoladek czasem brzuch wzdęty bardzo a nigdy tak nie mialam :( teraz cos mnie kłuje pod zebrami z lewej strony eh jak wrak jakis stary :/ i jeszcze rana po cc kłuje co jakis czas i wymiotowac sie cche ... (nie nie jstem w ciazy:-D) eh... :-(

Jestes pewna ?? :-)

na zmianę pogody odczuwam moją bliznę może masz tak samo
poza tym wlazło mi coś pod łopatkę i ciągle boli , nie mogę za długo stać ani chodzić :-( a najgorsze że nic nie pomaga , ani plastry wygrzewające ani te wszystkie super maści:-(

a mi się chce cały czas spać.....(ciąża wykluczona;-)) i nawet jak pójdę spać np.o 20:30 i wstanę o 7 - nie licząc 2 pobudek na karmienie to i tak wstaję niewyspana:nerd:

a mi się chce cały czas spać.....(ciąża wykluczona;-)) i nawet jak pójdę spać np.o 20:30 i wstanę o 7 - nie licząc 2 pobudek na karmienie to i tak wstaję niewyspana:nerd:

Ja jak wstane to po ok 2 h chce mi sie spac:szok:
a ze mna cos nie teges... potrafie siedziec do 1-2 nawet raz do 3 siedzialam na necie bo nie chcialo sie spac ... a wstaje o 9.... (najgorzej wstac z lozka) a pozniej juz ok ... wogole nie czuje zmeczenia ... i wieczorem znow do pozna siedze .... kiedys sie poloze i nie wstane wogole :baffled:

A ja na sennosc nie narzekam...za to moje plecy odzywaja sie troche czesciej :baffled: wlasnie tak jak u Ciebie Ania ostatnio boli mnie miedzy/pod lopatkami. Najbardziej sie boje tego bolu plecow co mialam ostatnio:-(

reklama
a ze mna cos nie teges... potrafie siedziec do 1-2 nawet raz do 3 siedzialam na necie bo nie chcialo sie spac ... a wstaje o 9.... (najgorzej wstac z lozka) a pozniej juz ok ... wogole nie czuje zmeczenia ... i wieczorem znow do pozna siedze .... kiedys sie poloze i nie wstane wogole :baffled:

a ja zauwazylam ze chodze jak chomik na haju:baffled: sprzatam co popadnie i to tak nerwowo:cool: robie wszystko tak szybko, zero luzu:dry:

:-)dobrej nocy:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry