• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
ja siedze cicho, bo czyszcze kompa. Cudem udąło mi sie go uruchomić. Przez 4 godziny był kompletnie martwy, więc teraz zgrywam i porządkuję co się da, bo jutro idzie na przegląd :baffled:

ja siedze cicho, bo czyszcze kompa. Cudem udąło mi sie go uruchomić. Przez 4 godziny był kompletnie martwy, więc teraz zgrywam i porządkuję co się da, bo jutro idzie na przegląd :baffled:

To to chyba zaraźliwe bo moj komp tez szwankuje...
dzis chyba z 40razy musialam go restartowac zeby system w koncu zaskoczyl.... :baffled:
Ł przyjedzie to coś pogrzebie a my w miedzyczasie w pl bedziemy a tam mam stacjonarne wiec nei ma tragedii póki co no ale tego dziada to aż boję się wyłączac teraz... :dry:

co za ciąża?? czyja ciąża..? :-p

To to chyba zaraźliwe bo moj komp tez szwankuje...
dzis chyba z 40razy musialam go restartowac zeby system w koncu zaskoczyl.... :baffled:
Ł przyjedzie to coś pogrzebie a my w miedzyczasie w pl bedziemy a tam mam stacjonarne wiec nei ma tragedii póki co no ale tego dziada to aż boję się wyłączac teraz... :dry:

co za ciąża?? czyja ciąża..? :-p
niczyja :-) dziunka sugeruje, ze niby ja bo mi sie spać chce ale nie nie!!

reklama
ja już w kwietniu wracam. Butelki jeszcze nie próbowałam. Zacznę próbowac za jakis miesiąc. Z Kubą jak musiałam butle podawać, a byl czas, ze nie chciał to zrobiłam tak, ze mój mąz tylko karmił butla. Nie było sensu bym ja mu podawała butle, bo przeciez ja mam cycek, a tata nie ma i od niego zaakceptowal.
Buterfly, a ty na cały etat? a kto z dzieckiem?
Wracam na cały etat. Z dzieckiem zostanie moja mama. Będzie to dość trudne bo mieszkamy 30 km od siebie. No ale cóż....
Będę próbować z tą butlą. Może od taty wypije :-)
i tak uważam, ze 8 godzin na stałym dla 6-miesięczniaka to za długo. Tym bardziej, że jedzonko pownno byc przeplatane w ciagu dnia mleczkiem.
Ale kazdy zrobi jak uważa
Chętnie bym została dłużej w domu, ale jak nie wrócę mogę pożegnać się z pracą, a o nową bardzo trudno, więc nie mam wyjścia...
ja tez odpuszczam sobie dzis spacer, ignasiek mial pseudo-spacer bo spal w czapie i kombinezonie przy otwartym oknie, no i moi tesciowie pojechali i znowu taka sama jak kurde palec:wściekła/y::dry:
My jesteśmy samiuteńkie cały czas. M wraca w tygodniu o 19 z pracy więc to prawie na noc:no:

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry