• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Gabrysia też nie chce smoka. Mam 5 sztuk różnego rodzaju i nic. Najgorsze, że nie chce też butli a ja w maju muszę wrócić do pracy... Nie wiem jak ją nauczyć do tej butelki:zawstydzona/y:
ja już w kwietniu wracam. Butelki jeszcze nie próbowałam. Zacznę próbowac za jakis miesiąc. Z Kubą jak musiałam butle podawać, a byl czas, ze nie chciał to zrobiłam tak, ze mój mąz tylko karmił butla. Nie było sensu bym ja mu podawała butle, bo przeciez ja mam cycek, a tata nie ma i od niego zaakceptowal.

to będzie jadła kaszki, zupki itp., czyli jedzonko w miarę stałe a mleczkiem nakarmisz przed i po pracy
no w maju to troche za wcczesnie na takie zalożenie, bo jak karmi piersią to w maju zacznie dopiero ckolwiek wprowadzać po dosłownie kilka łyżeczek dziennie.

Buterfly, a ty na cały etat? a kto z dzieckiem?

reklama
no w maju to troche za wcczesnie na takie zalożenie, bo jak karmi piersią to w maju zacznie dopiero ckolwiek wprowadzać po dosłownie kilka łyżeczek dziennie.

ja może też wrócę do pracy od maja i właśnie dlatego będę wcześniej wprowadzała inne jedzenie, żeby mały miał co i jak jeść jak będę się kisić w pracy. Z Patrycją też tak robiłam

i tak uważam, ze 8 godzin na stałym dla 6-miesięczniaka to za długo. Tym bardziej, że jedzonko pownno byc przeplatane w ciagu dnia mleczkiem.
Ale kazdy zrobi jak uważa

hej.. js na chwilke.. nie miałam wogóle dostepu do neta :-(
ale u mnie wszystko ok..
co do ciąży jeszcze nic pewnego...

kasiiula puisała do Ciebie ale esy nie dochodzą :dry::-(
hehe tak myslalam !!! :P jakis dziwny masz tel ;P to jakbym sie martwila nasteonym razem to bede pisala a ty odpisywac bedziesz komus innemu buehehe np klaudzi ona przynajmniej co 2 dzien zaglada :wściekła/y:

czesc dziewczyny i na glowny udalo mi sie dotrzec ;-)niedawno wrocilismy z mezem z kina i jakos nie moge zasnac poprasowalam pieluchy kilka koszul meza i jeszcze bym cos zrobila ale w srodku nocy to nie bardzo
nie mam szans przeczytac co sie u was dzialo mam tylko nadzieje ze wszystko ok
cos mi sie rzucilo ze Kamcia jest w ciazy ? ja caly czas karmie tabletek nie biore ale tak calkiem bez zabezpieczenia tez nie ale od kilku dni mam jakies przeczucie ze cos jest nie tak dzisiaj nawet kupilam test ale nie wyszedl -pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo mam jeszcze jeden ale to juz jutro zrobie mozliwe tez ze zbliza mi sie @ i dlatego jestem taka nerwowa
co do butelki to mojej Zuzi nigdy nie udalo sie podac niczego w tem sposob
Helenka pije musiala sie nauczyc bo jak bylam na wycieciu woreczka to przez dobe nie moglam karmic wiec maz podawal jej moj pokarm a ze dwa razy nakarmila ja siostra mojego W bo jeszcze karmi :sorry2:
wiem ze musze jej podawac butle od czasu do czasu bo zapomni a to jest bardzo przydatne jak dziecko umie pic

reklama

Kamcia, podpisuje sie pod pytaniem!

i tak uważam, ze 8 godzin na stałym dla 6-miesięczniaka to za długo. Tym bardziej, że jedzonko pownno byc przeplatane w ciagu dnia mleczkiem.
Ale kazdy zrobi jak uważa

Ja tez na szczescie mam prace 6-godz!:tak: Ale raczej nie wracam, bo co z dzidziem zrobie?:sorry2:

dokładnie 1 rok temu połączyly się dwie komórki, i powstała Gaja :elvis:

Jakie to niesamowite!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry