• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

dziś mateuszek kończy 3 miesiące
Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla Mateuszka i mamy
3.jpg

reklama
Zdecydowanie te z 3 grudnia tez !!! :happy2: Moja jak wstaje rano ok 8.30 to idzie spac o 22.30 w porywach do 23, a w ciągu dnia to śpi tyle co przy cycusiu i ewentualnie na spacerze, ale jak byl mróz to drzemala ze 3x po 10 min, marudziła i najchetniej wisiałaby przy cycu non stop :szok:. Dobrze, że już troche cieplej i na dwór wypełzamy, ufff :-D:-D:-D A na dodatek nienawidzi smoka-uspokajacza. Mam 3 róznego rodzaju i na każdy reaguje tak samo, czyli wypycha jezyczkiem, krzywi się jakby z piołunem były albo żuje, dosłownie tak mieli dziaslami, pare sekund i na koniec wypluje i tak hehe... ponoć ma to po mamusi :-D no cóż, hehe
Gabrysia też nie chce smoka. Mam 5 sztuk różnego rodzaju i nic. Najgorsze, że nie chce też butli a ja w maju muszę wrócić do pracy... Nie wiem jak ją nauczyć do tej butelki:zawstydzona/y:
ech a mojemu wlasnie zaczely sie kolki i suszarka poszla w ruch:baffled: masakra sajgon i nie wiem co jeszcze:baffled:
Współczuję. Pobróbuj zrobić mu kilka razy dziennie masaż brzuszka - instrukcje jak go robić znajdziesz w internecie. Ważne jest aby zrobic masaż przed atakiem kolki. Mnie pomagały też krople espumisan.

dziś mateuszek kończy 3 miesiące
Wszystkiego dobrego dla Was :-) ale przede wszystkim dużo zdrówka, miłości i radości ze wspólnie spędzonych chwil:-D

Miłego weekendu życzę

to będzie jadła kaszki, zupki itp., czyli jedzonko w miarę stałe a mleczkiem nakarmisz przed i po pracy

Dokladnie tak robi moja mama :-D Milek na butle nie chce nawet spojrzec. Choc ten sposob nie jest tak do konca dobry, bo jak on przez 6 godz dziennie nic nie pije to jak mama wraca z pracy to on tylko krzyczy o piers, taki jest spragniony. Nawet z lyzeczki nie chce, chyba ze go sie da oszukac, ale juz coraz rzadziej sie da :-D

kurcze sama nie wiem czy to kolka:baffled: ryczy jak ma zasnac, no normalnie na caly blok, i ma takie nieskoordynowane ruchy raczkami i nozkami, ogolnie wyglada jak na haju:cool: moze macie jakis pomysl co t moze byc? wezwalam pediatre, moze ona mi cos powie:cool: a zasypia teraz tylko przy suszarce:wściekła/y:

No widzisz, to masz to co ja przez ostatnie 3 dni, dwa dni pod rzad sie darla, a wczoraj caly dzien sie usmiechala ale WOGOLE nie spala :baffled: A dzis wszystko wrocilo do normy :sorry2:

Dokladnie tak robi moja mama :-D Milek na butle nie chce nawet spojrzec. Choc ten sposob nie jest tak do konca dobry, bo jak on przez 6 godz dziennie nic nie pije to jak mama wraca z pracy to on tylko krzyczy o piers, taki jest spragniony. Nawet z lyzeczki nie chce, chyba ze go sie da oszukac, ale juz coraz rzadziej sie da :-D
A z kim twoja mama zostawia małego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry