• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Ja miałam wypadek w ciąży po tym jak mi gips mąż zdjał (we srodę upadłam ze schodów i skręciłam kostkę), białorusinka wjechala nam w tył samochodu, a z tyłu ja, przyjaciółka i 5-letnie dziecko... A ja z Zuzią w środku...

Dziewczyny, jak ja za Wami tęsknię... Nie mam czasu na nic, bo Zuzia w dzień mało śpi.,..

Moja tez w dzien nie spi, tylko na spacerze:) ale za to w nocy jak susel:)
Ja wchodze na bb tylko jak karmie, glownie w nocy bo mala dluzej wtedy ciagnie, jedna reka trzymama ja przy piersi na podusi, druga probuje cos skrobnac do was:) hehe

reklama
Wzięło mnie na wspominki za czasów kiedy sama byłam dzieckiem:-)
Pamiętam piątkowe popołudnie i pankracego:-D:-Duwielbiałam tego psa:-D[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DooVIpEonJ0&feature=related"]YouTube- Okienko Pankracego - full version[/ame]

i chyba z 3 grudnia tez:-D

Zdecydowanie te z 3 grudnia tez !!! :happy2: Moja jak wstaje rano ok 8.30 to idzie spac o 22.30 w porywach do 23, a w ciągu dnia to śpi tyle co przy cycusiu i ewentualnie na spacerze, ale jak byl mróz to drzemala ze 3x po 10 min, marudziła i najchetniej wisiałaby przy cycu non stop :szok:. Dobrze, że już troche cieplej i na dwór wypełzamy, ufff :-D:-D:-D A na dodatek nienawidzi smoka-uspokajacza. Mam 3 róznego rodzaju i na każdy reaguje tak samo, czyli wypycha jezyczkiem, krzywi się jakby z piołunem były albo żuje, dosłownie tak mieli dziaslami, pare sekund i na koniec wypluje i tak hehe... ponoć ma to po mamusi :-D no cóż, hehe

Zdecydowanie te z 3 grudnia tez !!! :happy2: Moja jak wstaje rano ok 8.30 to idzie spac o 22.30 w porywach do 23, a w ciągu dnia to śpi tyle co przy cycusiu i ewentualnie na spacerze, ale jak byl mróz to drzemala ze 3x po 10 min, marudziła i najchetniej wisiałaby przy cycu non stop :szok:. Dobrze, że już troche cieplej i na dwór wypełzamy, ufff :-D:-D:-D A na dodatek nienawidzi smoka-uspokajacza. Mam 3 róznego rodzaju i na każdy reaguje tak samo, czyli wypycha jezyczkiem, krzywi się jakby z piołunem były albo żuje, dosłownie tak mieli dziaslami, pare sekund i na koniec wypluje i tak hehe... ponoć ma to po mamusi :-D no cóż, hehe

ech a mojemu wlasnie zaczely sie kolki i suszarka poszla w ruch:baffled: masakra sajgon i nie wiem co jeszcze:baffled:

i chyba z 3 grudnia tez:-D
no i 14 listopada hihihi
Moja tez w dzien nie spi, tylko na spacerze:) ale za to w nocy jak susel:)
Ja wchodze na bb tylko jak karmie, glownie w nocy bo mala dluzej wtedy ciagnie, jedna reka trzymama ja przy piersi na podusi, druga probuje cos skrobnac do was:) hehe
ja tez nadrabiam zaleglosci jak maly przy cycu :sorry2:, a ze on je dobre 20 min to my tu czesto :cool2::cool2::cool2:az musialam sobie kupic laptopa bo maz sie zbuntowal o kompa :sorry2:
ech a mojemu wlasnie zaczely sie kolki i suszarka poszla w ruch:baffled: masakra sajgon i nie wiem co jeszcze:baffled:
WSPÓŁCZUJĘ kochana i polecam kropelki Bobotic
to poźno go złapało, może i lepiej ze teraz jak starsze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry