D
dziunka24.
Gość
Jaka pustka dzis 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

eh dzis piekna pogoda bylismy na spacerku z malym i od rana jakis doby humorek ma![]()

a u mnie dzisiaj deszcz ze śniegiem i jest na plusie więc można niezłego orła wywinąć na tym lodzieno i jestem uwiązana w domu i na spacer nie pójdziemy :-(

My dzis bylismy 2 godzinki na spacerku. jak wychodzilismy to bylo pieknie, słonko swiecilo bardzo mocno i cieplutko. -2,5 a kurcze pod koniec zrobiło sie tak pochmurno i zimno (mimo, ze nadal -2,5) ze biegiem do domu wracalismy.
zaraz dzieciaki powstają z drzemki to do teściów sie wybierzemy, jak co niedziele z resztą, choc ja to bym najchetniej spać poszla. Tak mi się dziwnie porobilo już 3 dzień kołowata chodzę i tylko o spaniu myslę![]()

Ania czy to ta sama Norwegia??? Bo u mnie dzisiaj przepieknie, slonecznie, bez wiatru... poprosu miodzio:-)a u mnie dzisiaj deszcz ze śniegiem i jest na plusie więc można niezłego orła wywinąć na tym lodzieno i jestem uwiązana w domu i na spacer nie pójdziemy :-(
hahaha nie sądzę ;-)Hmmm...ciaza??![]()