• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

O kurcze ale Wy piszecie, normalnie nie daje rady nadrobic.

Kamcia - mi sie wydaje ze jak zajdziesz w ciąże i urodzisz drugiego dzidziusia to mleko sie przestawi na to drugie dziecko i normalnie po porodzie bedzie leciec siara a po kilku tygodniach mleko dojrzale, czyli takie jak teraz. Tak kiedys czytalam. Napewno mleko sie zmienai jak sie zachodzi w ciaze. Ja jak zaszlam w ciaze to jeszcze karmiłam Zuzie i ona sama sie odstwila, popiła troszke i mowiła "bleee". Pozatym jest jeszcze jedna sprawa, ja jak tylko Zuzia sie dossala to odrazu odczuwalam lekkie skórcze w brzuchu, nie mocne ale bałam sie i jak najszybciej ja odstawilam, co nie bylo trudne bo mleko bylo "ble" a zamiast cyca byla butla i przytulaski.
możliwe, ale tak jak w mojej siostry pzypadku młodszy syn się dlawił mlekiem bno mu za szybko leciało, dostał skazy białkowej i wogóle miałproblemy, terazjest na specjalnbym leku na butli.. biedaczek... do tego miał kolki i wecznie płakał...

reklama
Witajcie :-) U nas piękne słoneczko ,czy maj to nie wspaniały czas ??:-)Kwiaty kwitną , drzewa są soczystozielone, ptaki ćwierkają :-) Miłęgo dnia

Witajcie :-) U nas piękne słoneczko ,czy maj to nie wspaniały czas ??:-)Kwiaty kwitną , drzewa są soczystozielone, ptaki ćwierkają :-) Miłęgo dnia

U nas tez pieknie dzis. Czego nie mozna powiedziec o poludniowej Polsce niestety. Ajjj oddalabym tego sloneczka duzooo duzooo zeby choc troche poprawic sytuacje. U mnie miasto bylo zalane prawie cale, naszczescie juz sytuacja sie poprawila i tylko pobliskie wsie maja domostwa zalane.

Ja jestem wykonczona.... lapie mnie chyba pozno poporodowa depresja i chyba nie radze sobie do konca z emocjami, maz dziala mi na nerwy a Oli jest strasznie marudny przez co wyzywam sie na reszcie rodziny jakby to byla ich wina....Oli ostatnio sie zbuntowal i nie spi od 5 rano. Mam nadzieje ze wszyscy szybko wyzdrowieja bo jak nie to naprawde sie wykoncze.

Dzis jeszcze stresujacy dzien.... nie bede sie rozpisywac dlaczego ale prosze 3majcie kciuki. ( i zeby zadnych podtekstow typu ciaza nie bylo :P bo takze mialam wlasnie okres )

No to milego dnia dziewuszki ;-)

.........

Dzis jeszcze stresujacy dzien.... nie bede sie rozpisywac dlaczego ale prosze 3majcie kciuki. ( i zeby zadnych podtekstow typu ciaza nie bylo :P bo takze mialam wlasnie okres )

No to milego dnia dziewuszki ;-)

No to nic nie mówiąc, o nic nie pytając mocno, mocno trzymam kciuki :))))

Kilolku moje GRATULACJE
z okazji tak długiego i owocnego pożycia małżeńskiego

295735_o.jpg

wiecie co ja juz wariuje ... :| wydaje mi sie dzis ze Paweł nie słyszy :( i teraz czasem robi tak ze jak zwykle gadal babababab to teraz ustami macha a nie mowi nic :( ze głosu nie wydaje ... bosh sama se pewnie wmawiam :(

Kasiu trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą.
Wiem, że w takich chwilach brak słów,
ale pamiętaj że myslimy o Tobie i Pawełku

misio_pysio.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kilolek która to rocznica ślubu??bo 15 to chyba nie..co ta etna wkleiła:-D

Niech ten Jubileusz
Milowym będzie kamieniem.
Czekamy następnych
Z wielkim w sercu
Wzruszeniem.
obraczkiii.gif

a mnie sie wydaje ze rocznica ich bycia razem ale neijestem pewna i wlasnie te 15 lat ';P no i oczywiscie

WSZYSTKIEGO NAJ :D z okazji Kryształowej rocznicy :D

a najbardziej Ci życze zebys miala córeczke :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry