reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Royanna brak słów noramlnie... to smutne.

Etna przed Wami dzis zanurzanie najpierw do oczek , potem już całość :) TRZYMAM KCIUKI :-)

ANTEK DZIĘKUJE E-CIOTECZKOM ZA ZYCZENIA:cool:
dzieki :)))))))
na basenie suuuuuuuper!!!!
maly zadowolony a to najwazniejsze, usmiech od ucha do ucha i jakis taki nie zmeczony dzisiaj, a szalal. Tak jak napisalas, bylismy dzisiaaj pod woda. Na raz do buzi na dwa za nosek za trzecim razem caly do wody i jaki szczesliwy (a stara matka serce na wieszchu)

reklama
Kasiula, trzymam kciuki za pomyslne przeprowadzanie badań.

Kilolek, jak ty funkcjonujesz? Podziwiam.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
eee nooo jako tako. Wczoraj np weszłam o 7,30 do pracy i powiedzialam wszystkim na portierni "do widzenia" :eek: myslę, ze to mówi wszystko...

Kilolku, ja bym była za różnymi badaniami, przede wszystkim usg - nic nie zaszkodzi a może pomoże (tfu, tfu).

Ty nic nie mów, bo to samo pomyślałam miesiąc temu :O ja dziś jeszcze bez okresu ale dziwnie sie czuje wiec moze dopadnie :)
kurcze, no już nie wiem. Bylam dziś u lekarki. Dala tylko skierowanie na posiew kału i to wszystko. Prywatnie zrobić te badania mnie nie stać :-( spróbuję się dostac do jednego bardzo dobrego pediatry ze szpitala ale będzie trudno. Zobaczymy co on powie

no to ja nie jestem stadnym stworzeniem :( bo moja @ już dawno za mną, ale ja tak naprawdę to chyba od porodu takiej prawdziwej nie dostałam, coś tam lekko plamiłam 2 tygodnie po tym ja skończyłam karmić piersią, ale trwało to nie dłużej jak 5 dni i było tyle tego co by kotek napłakał. Od stycznia biorę tabletki antywłamaniowe i moje @ trwają 2-3 dni i są bardzo skąpe.

Kilolku może On Ci się nie najada przed snem i dlatego tak Cię męczy w nocy? Bo Ty karmisz piersią? Spróbuj mu dać kaszkę, którą ja robię na mleku modyfikowanym z Nestle "zdrowy brzuszek" Kaszka z 5 zbóż z lipą, są w niej witaminy, żelazo, poprawia trawienie, Patryk po niej rano wali mega kupę bez problemu. To jest kaszka na dobranoc :-) dłużej po niej śpi, bo pewnie jest bardziej syta.
Miłej pracy i trzymaj się mamuśka :-) jutro będzie lepiej!
pisałam już na innych watkach, ze jego się NIE DA dokarmić żadnym sposobem

Ha! Kto pierwszy dostal , przyznac sie, i rozsiewa zaraze???
ja dostalam w poniedzialek

to chyba ja.. przyznam się bez bicia..
data 13.05:-p
ha! Ja dopiero 17!

jednak Kilolek ;P haha
nie prawda!!!! Już kilka osób mialo!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a prosze bardzo :cool2::cool2::cool2:
a ja mam taka nadzieje, ze jak pojde do pracy to ktos moze je troche przejmie, a mowisz ze nie mam sie ludzic:confused::confused::confused:
Nie łódź sie kochana!!! I siedź w domu ile się da

STO LAT dla jubilatów

A ja się pochwalę, ze dziś mija 15 lat jak jestem z moim mężem!

wiecie co ja juz wariuje ... :| wydaje mi sie dzis ze Paweł nie słyszy :( i teraz czasem robi tak ze jak zwykle gadal babababab to teraz ustami macha a nie mowi nic :( ze głosu nie wydaje ... bosh sama se pewnie wmawiam :(

wiecie co ja juz wariuje ... :| wydaje mi sie dzis ze Paweł nie słyszy :( i teraz czasem robi tak ze jak zwykle gadal babababab to teraz ustami macha a nie mowi nic :( ze głosu nie wydaje ... bosh sama se pewnie wmawiam :(
wmawiasz, wmawiasz!!! dobrze,ze zdajesz sobie sprawę ;)
nic mu na pewno nie jest

Kasia nie panikuj. i to wcale nie znaczy ze jak dziecko nie slyszy to nie mowi. Mam kolezanke glochoniema i jej brat tez gluchy - za to nawija na okraglo, po swojemu co prawda ale glosno i donosnie. I nie wkrecaj sobie nic, bo pare dni temu o tym nie wiedzialas i bylo ok :p nic jeszcze nie jest przesadzone, poza tym on NIEDOSLYSZY a nie NIE SLYSZY

Kasiula a jak te ostatnie badania (te co musiał spać?) - juz znalazlam!

w ogóle to chodźcie na chata. 3 dni mnie nie bylo a tu nie dość, ze nikt nie zauwazyl to jeszcze nikt nie czeka ;)

Ostatnia edycja:
O kurcze ale Wy piszecie, normalnie nie daje rady nadrobic.

Kamcia - mi sie wydaje ze jak zajdziesz w ciąże i urodzisz drugiego dzidziusia to mleko sie przestawi na to drugie dziecko i normalnie po porodzie bedzie leciec siara a po kilku tygodniach mleko dojrzale, czyli takie jak teraz. Tak kiedys czytalam. Napewno mleko sie zmienai jak sie zachodzi w ciaze. Ja jak zaszlam w ciaze to jeszcze karmiłam Zuzie i ona sama sie odstwila, popiła troszke i mowiła "bleee". Pozatym jest jeszcze jedna sprawa, ja jak tylko Zuzia sie dossala to odrazu odczuwalam lekkie skórcze w brzuchu, nie mocne ale bałam sie i jak najszybciej ja odstawilam, co nie bylo trudne bo mleko bylo "ble" a zamiast cyca byla butla i przytulaski.

reklama
Kasiula a jak te ostatnie badania (te co musiał spać?) - juz znalazlam!

w ogóle to chodźcie na chata. 3 dni mnie nie bylo a tu nie dość, ze nikt nie zauwazyl to jeszcze nikt nie czeka ;)

mi nie dziala ,D wszystko przewalił w kompie i *****....jutro mu nie popuszczę...cycmen się budzi...dobranoc ,do jutra :-)

Do góry