reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej laski :-)
ale dzis upal byl u nas...nawet mala byla na krotki rekawek tak cieplo...straszna duchota...
powoli zaczynam szukac niani na moj powrot do pracy zeby sie zajela mala na 2-3godz dziennie i w pn mam pierwsze spotkanie, co prawda do pracy wracam na poczatku wrzesnia ale postanowilam sie za to zabrac wczesniej zeby moc spokojnie poszukac kogos odpowiedniego:-)

a te powodzie to straszne...co roku teraz sa....masakra

reklama
U nas tez cieplutko, w cieniu 22 , w sloncu nie mam pojecia, ale umieralysmy obie :O oczywiscie tez krotki rekaw. Podziwiam mamy w kurtkach (jedna do tego miala golf :O) i zal mi ich dzieci w cieplych czapach i kurtkach, przykryte kocem + spiworek od wozka

U nas tez cieplutko, w cieniu 22 , w sloncu nie mam pojecia, ale umieralysmy obie :O oczywiscie tez krotki rekaw. Podziwiam mamy w kurtkach (jedna do tego miala golf :O) i zal mi ich dzieci w cieplych czapach i kurtkach, przykryte kocem + spiworek od wozka
no ja też podziwiam...
sama widziąłam raz w sklepie ja z małą wyszłam ona w bodziakach , spódniczce(bez rajstop bo ciepło) no i na bodziaki sweterek ja byłam spodenkach i koszulce, a kobieta nie dość że zimową czapę miała taką z wełną od środka to jeszcze taki ruby puchowy pajacyk pozapinany od góry do dołu noi jeszcze taki śrenio gruby koc... :szok: sama miała jesienne palto:szok:

No to nic nie mówiąc, o nic nie pytając mocno, mocno trzymam kciuki :))))

Kilolku moje GRATULACJE
z okazji tak długiego i owocnego pożycia małżeńskiego

Zobacz załącznik 247502

Kilolek która to rocznica ślubu??bo 15 to chyba nie..co ta etna wkleiła:-D

Niech ten Jubileusz
Milowym będzie kamieniem.
Czekamy następnych
Z wielkim w sercu
Wzruszeniem.
Zobacz załącznik 247520
no właśnie musze sprostować, ze od 15 lat jestesmy razem a małżeństwem niecale 5 czyli jakby to nazwać 15 rocznica... "konkubinatu"???????:-D:-D:-D:-D:-D

Ale wszystkim dziękuję za życzeni!

reklama
Do góry