reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
U nas ciepło, cieplutko. Chłopaki w krótkich gatkach ale na kostium kąpielowy to jeszcze nie. Wybrałam się dzisiaj na spacer z golymi nogami w krótkiej spódnicy (bezmyślnie stras
nszie) a potem cała droge mi głupio było, bo nogi bielusieńkie :D jakiś samoopalacz zapodać trzeba

U nas ciepło, cieplutko. Chłopaki w krótkich gatkach ale na kostium kąpielowy to jeszcze nie. Wybrałam się dzisiaj na spacer z golymi nogami w krótkiej spódnicy (bezmyślnie stras
nszie) a potem cała droge mi głupio było, bo nogi bielusieńkie :D jakiś samoopalacz zapodać trzeba
ja tez miałam białe i poszłam opalić :p
u nas niedśże w strojach to się jeszcze kąpali:-D
zobacz ile ludu szło do wody :D

Załączniki

• P220510_16.080001.jpg
    P220510_16.080001.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 46
no nieźle!! to u Was lato pełną gęba!
Ja mam od wózka dłonie opalone ale to juz od marca i stopy - odbite buty. chyba sporo by jednak teraz jeszcze trzeba by lezeć na slońcu by sie tej bialości z nóg pozbyć, bo stopy i dłonie to efekt wielu godzin spacerów

Hej, laski :)

Nie nadrobie Was, bo paaaaadaaaam na pysk! Rano ten marsz, fajowo bylo, na nastepny tez jedziemy :) Asia smacznie chrapala na plecach, tylko dla Julki jakies mt by sie przydalo :| Potem szalelismy w ogrodzie, zrobilismy grilla, potem dluuuuugi spacer do mamy A i z powrotem, prasowanie i oczy mi sie same zamykaja!!! A jutro o 8 kierunek KARWIA!!!! Ale sie ciesze, jedziemy skosic dzialke - tzn chlopaki beda kosic a my lezec do gory brzuchem na plazy :D mam nadzieje tylko ze pogoda dopisze... LLLLLLLLLLAAAAAAAAAATTTTTTTTOOOOOOOOOOO :D :D :D

Pozdrawiam, buziaki!!!

p.s. Asi chyba ząb wychodzi i dziś podniosła się w wózku z leżącej pozycji do siadu :D Moja kochana. Dziś gruszkę wcinała, szalona, zjadła prawie całą :O wiem, przesadziłam, mam nadzieję że jej nic nie będzie...

to tak jak ja, dłonie opalone i stopy, hehehe bez butów wyglądają jak w butach ;-p
też jestem blada, ale ja już tak mam, jak się opalę to na czerwono, jak skóra mi nie zejdzie to robi się delikatna opalenizna, ale taka z tych jaśniejszych, kiedyś się śmiałam, że opalam się na czekoladkę... ale białą ;-p

U nas tez dzis cieplutko. Poszlysmy nad jezioro na spacerek, mala smacznie spala a ja korzystalam ze slonca ;-) Uwielbiam slonce, moglabym lezec godzinami i sie prazyc hehe. Oby taka pogoda juz zostala.

ah ... u nas znajomi siedzieli wiec jestem daleko w tyleeeeeeeeeee :p ale mniej wiecej pamietam ...

Kamcia
ale z Ciebie blond ;P
Royanna wczoraj spojarzalam na zdjecie w awgarze i se pomsyslalam ze toz drugiego syna nie ma a dzis potrze zmienilas foto pozatym bardzo ladnie wygladasz :)
Dziunka .... zazdroszcze takiego faceta co lazi z Toba wszedzie ... moj by najlepiej siedział w domu :D a co do zespołu to zgadzam sie :d Igorem bedzie tanczyl a Julka śpiewac bedzie heheheheheh a Asia i Paweł beda na perkusji grac ;P oby nic złego z tego nie wyszło ;) hashahahahahahah
Cleo pisalas ze szkoda ze daleko mieszkamy ... nooooooooo racja ........... yhh moze jak Paweł bedzie wiekszy wybierzemy sie do Warszawy pociagiem ... bo samoodem nie ma szans ;P
Etna Twoj synek taki śliczny :) zreszta jak kazdy Pawełek ;)

powiem wam ze z MOim Pawełkiem juz lepiej z czoła schodzi wysypka ale na brodzie wiecej jest ale wydaje mi sie ze wysypia go tam gdzie zaczeło no i do poniedziałku bedzie dobrze .... u nas dzis ciepło ze hej :) wlasie z balkonu wyszłam :))) bo sie zasiedzialam z mezem i o "powaznych" rzeczach gadałam :)

No wiec moje drogie dookoła mnie powoli zalewa... Do mnie raczej nie dojdzie bo na górce jesteśmy i wały, które są najbliżej mają jeszcze 3 metry do przelania. Jednak jesteśmy zwarci i gotowi do wyjazdu gdyby cos się działo...

reklama
aj :/ a moze juz jedzicie ?? pisalas ze synek juz u rodzicow ?? to jedzicie sami w ssumie jakby zaczeło zalewac nic to wam nie da ze jestescie na miejscu ... i tak nie uratujecie juz nci ... wiec nie wiem ... ale mysle ze lepiej jakbyscie jechali ...

Do góry