reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Kemping, kemping - i co przerazi niektóre a mnie bardzo cieszy - brak cywilizacji, tj pradu i biezacej wody :D

U nas tylko wczoraj taka pgoda :( dzis ok 21 stopni, wiatr i troche chmur. A teraz zbiera sie na deszcz...

reklama
Dziunka jak ja ci zazdroszczę tego morza.
Ja z okna Wisłę widzę i jestem coraz bardziej przerażona, mąż pojechal pomagać worki z piaskiem napelniać a kulminacja dopiero przed nami, my na górce to nam nic nie grozi ale rodzina mieszka 200 m od wału, czekamy co się wydarzy.

Wspolczuje :(

Ja jutro w planie miałam wziąć od pediatry recepty na mleko, pochwalić się brakiem bakterii w moczu, bo odebrałam wynik z posiewu :-) i zapytać co mogę mu podać, żeby pozbyć się tej suchej skóry, która go swędzi, bo on ciągle się drapie :-( to jest miejscowo sucha skóra: nogi, trochę brzuszka i dłonie ale tylko +/- nadgarstek od zewnętrznej strony i główka na samym czubku :-/ dziwnie jakoś.

Ja miałam tak samo ze skórą. Pomaga Emolium i wiem, że ma uczulenie na mleko i na marchewke. Teraz jest już dużo lepiej...

to ja was zaskoczę bo u nas było 32 stopnie....
ledwo się da oddychać....:-p nadal słońce piecze i ludzie się opalają, zero wiatru.... ehhh lepiej w domku siedzieć bo chłodniej:-D

u nas dziś gorąco, wygrzalo nie slonko, aż mnie głowa rozbolala. Czlowiek się od słońca odzwyczaił.....
a jeszcze wygrząłam się skkranym kretynizmem - nie posmarowąlam dzieci od słońca! Kuba popiekł łapki ale chyba niegroźnie. Młody jakoś się uchował, może dlatego, ze w połowie pod parasolką, a nózki jak usnął mu tetra przykryłam ale o kremie przypomniałam sobie dopiero wieczorem jak Kubusia czerwonawe łapki zobaczyłam....teraz już krem na samym środku stoi żebym nie zpaomniała..
Właśnie, przy okazji - powiedzcie mi jaki krem dobrze sie smaruje? Ja mam nivea ale on strasznie gęsty, cięzko rozsmarować

reklama
ja kupilam w rossmanie babydream czy jakos tak, fajnie sie smaruje:) a propos kilolku widzialam ze mieliscie weekend zeglarski w miescie;) i rozkopane miasto strasznie:/
taaaa mamy jeden mały stawik :sorry2: a nawet regaty były - widocznie dla chcącego nic trudnego do tego dni Giżycka w Grodzisku Maz :eek: bez sensu zupełnie
A ze rozkopane to ja nie zauwazylam zupelnie :szok::szok:

dzięki
Kube to smaruję mleczkiem z avonu dla dziecig

Do góry