reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
cały weekend zleciałą mi bardzo szybko. Zrobiłam wreszcie troche do sesji ,a le czas był tez na spacery , obiadki i lenistwo :-)
Etna jak mogłaś nie dać znac , ze byłąś? :wściekła/y:;-) moze sie mijałysmy i nawet nie wiedziałysmy .
Spotkanko w piatek tak ? etna , dziunka?
Etna na nastepnych basenowych zajeciach juz zanurzanie z poslizgiem pod wodą:-)

reklama
Kasiula co Ty za głupotki wypisujesz. To niczyja wina i naprawde nie warto zadreczac siebie jej poszukiwaniem. Poswiec czas na smutanie dla dzidziusia i zobaczysz , ze on ebedzie jeszcze wiecj szczerzył buzke iniz teraz. Szczesliwa mama= szczesliwe dziecko

Dziunka pomysł rewelacja!! Ja też zapraszam!! Zlocik można zorganizować szybko!!

Ja,Kilolek, Dziunka , Kiragold ,kto chetny jeszcze ??

Ja tez chetna tylko gorzej z realizacja :-(

Dziewczyny nie wiem czy byl poruszany taki temat. ;-) Moze znacie jakies sposoby zarabiania przez internet?? Nie mysle oczywiscie o "kokosach" ale dorobieniu pare grosze na tzw waciki :-)

witam sie po weekendzie :-)
piekna pogoda wiec aktywny weekend spedzilismy:-) sobota zaraz po pracy pojechalismy do parku, wrocilismy kolo 7 potem polozylismy mala i maly gril, a w niedziele bylam niegrzeczna, odwolalam zmiane ktora zabukowalam i nie poszlam do pracy bo stwierdzilam ze taki piekny dzien ze trzeba to wykorzystac, rano pojechalismy na car boot, potem mala rodzinna drzemka i caly dzien siedzilismy na ogrodku :-) dzis tez ladnie, wiec musze sie zebrac i ubrac bo dalej w koszuli siedze i chyba ruszymy na miasto :-)

Kasiula co Ty za głupotki wypisujesz. To niczyja wina i naprawde nie warto zadreczac siebie jej poszukiwaniem. Poswiec czas na smutanie dla dzidziusia i zobaczysz , ze on ebedzie jeszcze wiecj szczerzył buzke iniz teraz. Szczesliwa mama= szczesliwe dziecko

Zgadzam sie!!!

Poza tym brat lub siostra na pewno mu sie przyda - do zabawy :) Fajnie miec rodzenstwo :)

reklama
Do góry