reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
już z ną piszę...
jest z Michasiem.... ale jeszcze ni wiem o co chodzi...

no napisała mi że posiedzi z tydzień w szpitalu...
mały już nie ma tej bakterii od której nie tył tylko wykryło mu teraz że ma bakterię coli:-(
ale dotał już antybiotyk, i miejmy nadziej że wszystko ok... no i we wtorek będzie miał usg nerek i brzuszka i inne badania..
ehhh biedaczek....

Trzymajdcie kciuki dziewczyny żeby ilolek szybko wróciła no i żeby wszystko bło dobrze zmałym, niech si jak najszybciej pozbęą te bakrerii..!!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja mam takie pytanie ... czy w spacerówkach dajedzie dzieciom jeszcze poduszki ??
ja osobiscie nic nie daje

Basia wspolczuje ci z tymi platkami, ale masz z tym roboty. I faktycznie na plamy najlepsze slonce
już z ną piszę...
jest z Michasiem.... ale jeszcze ni wiem o co chodzi...

no napisała mi że posiedzi z tydzień w szpitalu...
mały już nie ma tej bakterii od której nie tył tylko wykryło mu teraz że ma bakterię coli:-(
ale dotał już antybiotyk, i miejmy nadziej że wszystko ok... no i we wtorek będzie miał usg nerek i brzuszka i inne badania..
ehhh biedaczek....

Trzymajdcie kciuki dziewczyny żeby ilolek szybko wróciła no i żeby wszystko bło dobrze zmałym, niech si jak najszybciej pozbęą te bakrerii..!!!
ooooo RETY!!!!!! Kilolek trzymamy za was mocno kciuki, biedactwo teraz to bede sie martwic i czekac na wiesci

dla tych co chodzą z maluchami na baseny...
już wkrótce i was to spotka:-Dno i mnie mam nadzieję też
chociaż przy tej końcówce to nie jestem pewna... buehehehe
[video=youtube;aseQsDBJS6c]http://www.youtube.com/watch?v=aseQsDBJS6c[/video]
a tu... wrzuta :p
[video=youtube;EyBVKxmBtYo&feature]http://www.youtube.com/watch?v=EyBVKxmBtYo&feature[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry