reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Ania zdaje mi się że coś koło roczku, 1,5 może, bo jak widać chodzić umie ale jeszcze sę przewrac.. ten 2 to nie wiem do końca może 2 latka:-p
ale samo to że tak małe dziecko samo skacze na główkę do baseu:szok::-D
sie nie topi...
aż strach mieć basen gdzieś blisko... heheh

reklama
Dziewczyny w ciazy napewno nie jestem a test robilam dlatego ze dziwnie sie wlasnie czulam... biore tabletki anty a okazji do zajscia w ciaze bylo niewiele wiec juz mnie tu nie podpuszczajcie okresem w czasie ciazy hehe :-D

Ulenka przepraszam, ze dopiero teraz.... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY :-)

Hej dziewczyny:-)

Właśnie wróciliśmy z Karwii.
BYŁO BOSKO!!! Upał! Jestem spalona tak jak Cleo pewnego razu po solarium :-D:-D:-D
Asia też świetnie to zniosła - albo siedziała i grzebała w piachu albo spała :-D No zjeść też coś zjadła ;-):-D
Julia też świetnie się bawiła i dziś płakała że wyjeżdżać nie chce:sorry2:

Pozdrawiam i buziaki, wieczorkiem wrzucę fotki, teraz śmigamy na grilla do znajomych, tylko szybki prysznic weźmiemy:sorry2:

Acha, co z Kilolkiem? Teraz dopiero widzę :-( Streszczy mi ktoś?

Hej dziewczyny:-)

Właśnie wróciliśmy z Karwii.
BYŁO BOSKO!!! Upał! Jestem spalona tak jak Cleo pewnego razu po solarium :-D:-D:-D
Asia też świetnie to zniosła - albo siedziała i grzebała w piachu albo spała :-D No zjeść też coś zjadła ;-):-D
Julia też świetnie się bawiła i dziś płakała że wyjeżdżać nie chce:sorry2:

Pozdrawiam i buziaki, wieczorkiem wrzucę fotki, teraz śmigamy na grilla do znajomych, tylko szybki prysznic weźmiemy:sorry2:

Acha, co z Kilolkiem? Teraz dopiero widzę :-( Streszczy mi ktoś?
no to fajnieże wypoczzynek się udał..

co z kilolkiem, napisałam tam w streszczeniu chyba na poprzedniej str, albo 2 wstecz, nie więcej ...
bo jakoś cicho na bb ... i nikt nie pisze:-p

dziewczyny ja mam takie pytanie ... czy w spacerówkach dajedzie dzieciom jeszcze poduszki ??

Ja w spacerówce juz nie daję pod spód żadnej poduszki.

już z ną piszę...
jest z Michasiem.... ale jeszcze ni wiem o co chodzi...

no napisała mi że posiedzi z tydzień w szpitalu...
mały już nie ma tej bakterii od której nie tył tylko wykryło mu teraz że ma bakterię coli:-(
ale dotał już antybiotyk, i miejmy nadziej że wszystko ok... no i we wtorek będzie miał usg nerek i brzuszka i inne badania..
ehhh biedaczek....

Trzymajdcie kciuki dziewczyny żeby ilolek szybko wróciła no i żeby wszystko bło dobrze zmałym, niech si jak najszybciej pozbęą te bakrerii..!!!

Kilolku
, trzymam kciuki za Michasia i Ciebie. Wracajcie szybko do domku. Dużo zdrówka dla Michasia

Basia wspolczuje ci z tymi platkami, ale masz z tym roboty. I faktycznie na plamy najlepsze slonce

Fakt nie jest to najwygodniejszy sposób prania. Myślałam, że tym razem tego uniknę, bo Amelce musiałam prać w płatkach długo. Na proszki była uczulona, a najbardziej na te hipoalergiczne (np. Jellp). Niestety jak prałam Bartkowi ciuszki w proszku, to miał gorszą skóre, a pod pieluszką, czyli tam, gdzie ubranka się nie stykały było gładziutko. Co ciekawe prałam w jednym proszku od urodzenia i było ok. Dopiero jak mu wyszło AZS (jak miał skonczone 2 miesiące), to skóra się pogorszyła.

My dziś mamy rocznicę ślubu. Mąż pogonił z rana po kwiaty jeszcze jak spałam i biedak czekał pod kwiaciarnią ponad 2h :(
Wybieramy się na sushi.... ;D

Uleńka
, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

A ja siedze dzis caly dzien w pizamce.... nie moge sie zmoc i zrobic cos ze soba... mezus na spacerku z synkiem a ja sie leniwie na kanapie z laptopem.

Wogole ostatnio zle sie czuje... ciagle wymiotuje (nie jestem w ciazy zebyscie sobie czegos nie wymyslily hehe) cokolwiek bym nie zjadla to mi mdlo. Mam problemy z kobiecymi sprawami ciagle boli mnie glowa, mam niskie cisnienie i jutro ide do lekarza. mam nadzieje ze porobia mi w koncu jakies badania bo od porodu nie bylo dnia zeby bylo idealnie... :-( :eek:

Klaudzia- fakt, najlepiej będzie, jak odwiedzisz lekarza.
Ale taki dzień lenia jest czasem potrzebny.

oo fajnie ze jestes dziunka :) ja wlasnie tez wrócilam z działki :) troche posiedziałam na sloncu wiec moze i cos mnie wzieło ;-) Pawełek super sie bawil :) i nawet spal 2h :D ide pod prysznic synka uśpic i wrzuce fotoski :)

Biedny Kilolek :( Zdrówka życzę Michasiowi...

No udał się udał ten nasz wypoczynek... Tylko A przywiózł dwóch pasażerów na gapę - kleszcze :dry: I komarów tyle było, że moskitiera obowiązkowa i bez niej ani rusz. Na szczęście małej nic nie pogryzło a Julka ma tylko jedno małe ukąszenie.

dla tych co chodzą z maluchami na baseny...
już wkrótce i was to spotka:-Dno i mnie mam nadzieję też
chociaż przy tej końcówce to nie jestem pewna... buehehehe
[video=youtube;aseQsDBJS6c]http://www.youtube.com/watch?v=aseQsDBJS6c[/video]
a tu... wrzuta :p
[video=youtube;EyBVKxmBtYo&feature]http://www.youtube.com/watch?v=EyBVKxmBtYo&feature[/video]
Fajnie sie oglada, ale ja to bym chyba na zawal umarla, zwlaszcza koncowka pierwszego filmu szał
..... ide pod prysznic synka uśpic.......

:-D:-D:-DAPEL Kasiula nie rob tego, on pod woda i tak nie zasnie :-D:-D:-D

reklama
Biedny Kilolek :( Zdrówka życzę Michasiowi...

No udał się udał ten nasz wypoczynek... Tylko A przywiózł dwóch pasażerów na gapę - kleszcze :dry: I komarów tyle było, że moskitiera obowiązkowa i bez niej ani rusz. Na szczęście małej nic nie pogryzło a Julka ma tylko jedno małe ukąszenie.

u nas trzy ukaszenia, jedno na paluszku, a dwa przy ustach
wstretne komary
kupilam Fenistil żel po ukaszeniach i "SIO" przeciw insektom i mam niej w portwelu o 30zł

Do góry