reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka jak jesz np.udko to zostaje Ci kość no nie ? :) i zgodnie z tym, co mówiły babki z naszej , malborskiej rodziny powinnam dać je dziecku żeby soebie zęby ostrzyło:szok: tak sie ponoc robiło , ale JA NIE ZAMIERZAM:-D to taka ciekawostka
:-D no nieźle... hehe jak narazie too ja kości tylko psu dawałam;-):-p
ale żeby dziecku:shocked2:

tak samo jak mama mojego D móiła że kiedyś żeby dziecko oduczyć od smoczka (takie powiedzmy 2-3letnie) to maczali smoczek w soli lub pieprzu:szok:

MY wczoraj krotkie spodenki ,bodziaki ,bluzeczka z krotkim i kapelusik:-) nawet skarpetki były zdjęte przez jakiś czas :-)

a my w pampersie i bodziaku
a dzisiaj w bodziaku i krótkich ogrodniczkach bo wieje

Dziunka jak jesz np.udko to zostaje Ci kość no nie ? :) i zgodnie z tym, co mówiły babki z naszej , malborskiej rodziny powinnam dać je dziecku żeby soebie zęby ostrzyło:szok: tak sie ponoc robiło , ale JA NIE ZAMIERZAM:-D to taka ciekawostka

dobre nie spotkałam się z czymś takim :-)

ja kosci oddaje dla psa hahaha

i wyobraź sobie jak by ten psiak się czuł gdyby mu Pawełek kości zjadał :-):-)

Ja się jeszcze NIE wypowiedziałam:

Po pierwsze: kości z drobiu NIE podaje się psu - niestety, pekaja one wdluznie i moga wbic sie w podniebienie miekkie lub w przelyk

Po drugie: czy lubie Cleo czy jej nie lubie, czy wkurza mnie nieumiejetnosc i nieprawidlowe stosowanie slow przez Kam czy mnie nie wkurza, czy irytuja mnie bledy gramatyczne popelniane przez Kasiiule (nalecialosc regionalna ja wiem) prosze o nie powolywanie sie na mnie Ula - jesli zechce to przywale komu trzeba miedzy "oka" ;)

Po trzecie: To o czym napisala Iza do moderatorek bylo niezwykle pochopne, ja napisalam wczesniej i poniewaz nastapilo zlamanie regulaminu to Kam otrzymala upomnienie. Ale to nie znaczy ze jesli terqaz racja byla po jej stronie to bedzie tak zawsze :), niestety moderacja wymaga zelaznej dyscypliny (tudziez nerwow jak postronki) zwlaszcza jesli moderuje sie "kupe bab", i Ula nie obrazaj sie :) nie ma o co - ot babski swiat. Dowalic sobie trzeba.

i Ula nie obrazaj sie :) nie ma o co - ot babski swiat. Dowalic sobie trzeba.
może i trzeba ale bez przesady;-)
poza tym każdego w każdym coś denerwuje i nie da się tego zmienić...

np Ty wpadasz zawsze w środek kłótni jak na zawołanie i zawsze się musisz wypowiedzieć hehhe
bez obrazy;-)

ps... ide na basen z małą .. mam nadzieję że będzie spokojnie :p

Z tymi kościami drobiowymi dla psa - racja. Zawsze mnie A opierdzielał że psu kości po kurczaku chcę dawać.

Kamcia, ale wiesz, jak dziecko ssie kciuk w wieku np.3 lat i nic nie pomaga to się nie dziwię rodzicom że sypią pieprzem. Dziecku od tego nic nie jest, a nuż się oduczy. Moj wujek tak ssal kciuk ze az zrobila mu się taka narośl i dziadek musiał z nim pojechać do chirurga, tam mu obcięli bez znieczulenia, bo to była tylko taka skóra wyciumkana, nawet go nie zabolało. I też w akcie desperacji sypali mi ten kciuk czym popadnie. Tyle że ja nie pamiętam już co pomogło:dry:

reklama
Do góry