reklama
passingby
Fanka BB :)
NIE zgadzam sie na zdalnie sterowanego (gg SKYPE) moderatora. Proszę o wznowienie glosowania i wybranie dwóch dziewczyn które będą tą funkcję pelniły, z opcją blagania Klaudzi o powrot (moze byc skamlanie
) i rozwazenie usuniecia samousuwajacej sie w sina dal KAM
)
A ja chciałam się Wam pochwalić, że...Marysia będzie miała rodzeństwo:-).Zrobiłam dziś test i wyszły dwie kreski - grube linie, że nie da się nie zauważyć!!!:-)
jeeeeeeeeeee serdecznie GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja w czwartek kierunek Śląsk :-) cieszę się bardzo, zmiana miejsca dobrze mi zrobi, bo czasami ciężko oj ciężko hehehehhehhe
katrenki
Fanka BB :)
o prosze kolejna mamusia znowu z fasolka! gorace gratulacje!
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Wiewióra, a gdzie się dokładnie wybierasz?:-)
100latek dla Antosia:-)Mamy dziś 7 mscy
buziaki
Wszystkiego najlepszego!!!!:-)
A ja chciałam się Wam pochwalić, że...Marysia będzie miała rodzeństwo:-).Zrobiłam dziś test i wyszły dwie kreski - grube linie, że nie da się nie zauważyć!!!:-)
wow gratulacje:-)druga fasolka:-)kto nastepny??
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Masz w Żorach rodzinę? Ja pochodzę z Czerwionki-Leszczyn - jakieś 10 km od Żor..ale za chłopem trafiłam do Zabrza

Wszystkiego najlepszego!!!!:-)
Gratulacje!!!
reklama
a wiem, wiem, gdzie jest Czerwionka, byłam tam nawet na finale WOŚP. Ja i mój mąż wychowaliśmy się się w Żorach, tam też mam najbliższą rodzinkę. Do Poznania wyjechaliśmy on 5 lat temu, ja 4.
Tęskno mi strasznie za południem :-) a w Zabrzu R ma wuja heheheh
Tęskno mi strasznie za południem :-) a w Zabrzu R ma wuja heheheh