reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka ja tez trzymam kciuki i pomodlę się! Kurczę coś pisałaś kiedyś, ze jest chory ale ja już nie pamiętam co to było :(

Passi suwaczki super.
"Produkcja" tutaj nasuwa mi sie tylko jedna myśl ;D Kolejne bobo?

Passi a ta data? Jakaś szczególna, wymyślona, coś oznacza, że akurat w tym czasie?
Ja też bym bardzo chciała ale musze zaczekać aż mały podrośnie bo ja w ciąży cackałam się ze sobą, nie forsowałam itd. co teraz przy takich maluchach jest niemożliwe a nie chciałabym poronić tfuuuuuuuuu np. z powodu przedźwigania, przemęczenia etc. (na początku brałam duphaston).
Dziunka i co tam u Was?

Dziunka, wspolczucia, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

Passi, masz chyba najwiecej suwaczkow na forum:) no i najciekawsze, hehe.

A ja dzis zaczynam lekkostrawna diete, bo ostatnio mam problemy zoladkowo-trawienne i juz nie wiem, co mi dolega. Nie jest to dieta na schudniecie, ale zmiana nawykow zywieniowych, czestsze jedzenie mniejszych porcji i zdrowsza zywnosc, staranny dobor skladnikow. Ciekawe, ile pociagne:) hehe
U nas od rana deszczowo, teraz drzemiemy mimo, ze mala spala w nocy 12h:) chyba udziela jej sie to cisnienie niskie hehe.
Pozniej jeszcze zajrze. Buziaki dla was.

reklama
Dziunka, wspolczucia, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

Passi, masz chyba najwiecej suwaczkow na forum:) no i najciekawsze, hehe.

A ja dzis zaczynam lekkostrawna diete, bo ostatnio mam problemy zoladkowo-trawienne i juz nie wiem, co mi dolega. Nie jest to dieta na schudniecie, ale zmiana nawykow zywieniowych, czestsze jedzenie mniejszych porcji i zdrowsza zywnosc, staranny dobor skladnikow. Ciekawe, ile pociagne:) hehe
U nas od rana deszczowo, teraz drzemiemy mimo, ze mala spala w nocy 12h:) chyba udziela jej sie to cisnienie niskie hehe.
Pozniej jeszcze zajrze. Buziaki dla was.

Ja na diecie cały czas bo nie mam czasu na jedzenie, jem w pośpiechu byle co, ehhh...nie mam czasu zjeść, nie chce mi się zrobić, może dziś spaghetti ze szpinakiem w sosie beszamelowym zrobię i męzowi niespodziankę zrobię, jestem dla niego taka niedobra...;( On na naszym wątki "wasi partnerzy/mężowie" mógłby sie wypłakac ;/

Do góry