reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

Lena, myśmy byli w zeszłym roku na komunii u chrzesniaczki męża - kupilismy jej rower za 600zł..i tyle:)

mojemu chrześnikowi w tym roku kupiłam aparat cyfrowy za ok 350zł;-)

dzieki dziewczyny! my tez rozpatrujemy aparat lub rower tylko sie zastanawialam czy jeszcze jakas kase dawac jesli kupimy aparat bo wiadomo ze tanszy od roweru :)

reklama
dzieki dziewczyny! my tez rozpatrujemy aparat lub rower tylko sie zastanawialam czy jeszcze jakas kase dawac jesli kupimy aparat bo wiadomo ze tanszy od roweru :)
aparat dałam mu kilka dni wcześniej a w dniu komunii dałam mu jeszcze biblie i do środka wsadziła 100zł , myślę że to w zupełności wystarczyło :tak: zresztą mały był zachwycony

Etna jak ostatnio byłam na roczku, to zrobiłam sobie sałtke i upiekłam sernik- wziełam pare kawałkow. wszystko zgodnie z dietka.Gospodyni nałozyła mi w kuchni i podała.Zebym nie wyjechal z pojemnikiem z jedzeniem przy stole ;-)
ja tez chciałam robic zaproszenia ale odpusciłam;-) wstepnie mamy terminy i w weekend bede obdzwaniac kogo trzeba

Etna jak ostatnio byłam na roczku, to zrobiłam sobie sałtke i upiekłam sernik- wziełam pare kawałkow. wszystko zgodnie z dietka.Gospodyni nałozyła mi w kuchni i podała.Zebym nie wyjechal z pojemnikiem z jedzeniem przy stole ;-)
ja tez chciałam robic zaproszenia ale odpusciłam;-) wstepnie mamy terminy i w weekend bede obdzwaniac kogo trzeba

to daj przepis na jakas salatke to ci upichce :)))

Sandra i tak masz swoje zajecia wiec daj spokój :) dyskretnie mi ladnie wszystko poprzekladasz i bedzie git :) no ale tortu to choc kawałek ale zjem- obowiazek!!!!

reklama
Do góry