reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Haha, mi google tłumaczy ale bzdury małe wychodzą, musiałam kombinować ze słownikiem :-D ogólnie chodzi o to że on analizuje list z elfami, pracowite elfy-pisarze zapisują list w księgach, nie zawsze można spełnić każde żądanie od razu, ale ważne jest to ze wszystko jest rejestrowane.
Pisarz - elf daje instrukcje elfom warsztatowym mówiąc im co chcą dzieci. Gdy prezenty są gotowe elfy wysyłkowe pakują je w piękne ozdobne paczki. Wtedy są gotowe i czekają na wielkie, ekscytujące święto Bożego Narodzenia.

Potem trochę mam problem ale mniej więcej chodzi o to że elfy mają 101 rzeczy do zrobienia, są bardzo zapracowane i musze pamiętać żeby zjeść owsiankę. Nikt nie może pracowac na pusty żołądek.

Dziękujemy za list, przekażemy go od razu elfom-pisarzom, tak żeby warsztat mógł rozpocząć robienie prezentów.

Najserdeczniejsze pozdrowienia dla Ciebie , Twojej rodziny i przyjaciół. Mam nadzieję że cieszysz się podczas przygotowań do bożego Narodzenia. I coś tam, coś tam,
Bardzo wesołych świąt,
Santa Claus.

:-)

reklama
Dziunka - ale długgaśny ten list, a miasteczko i ta stronka bomba,,,, muszę pokazać Hance, ale będzie kwiczeć...
Kasiiula - a jak tam Bialystok? Podobnież macie najzimniej,,, a śniegu dużo dowiozło? Bo w Warszawie wali ... aż się nie chce patrzeć w okno
Ja chyba odzwyczaiłam się od zim i przedzierania się przez zaspy.

Dziunka - ale długgaśny ten list, a miasteczko i ta stronka bomba,,,, muszę pokazać Hance, ale będzie kwiczeć...
Kasiiula - a jak tam Bialystok? Podobnież macie najzimniej,,, a śniegu dużo dowiozło? Bo w Warszawie wali ... aż się nie chce patrzeć w okno
Ja chyba odzwyczaiłam się od zim i przedzierania się przez zaspy.
ah no zimno zimno i dzis znow pada snieg masakra :( nie chce mi sie z domu wychodzic dobrze ze mam sniegowce ;-)

Dziunka moze kira klaudzia zajrzy albo banana to ci pomoze tego co nei dasz rady :)

cześć laseczki!!!!
super sprawa z tym Mikołajem chyba napiszemy z Patulą list :-)
u nas dziś troszkę lepiej na polu wczoraj to była normalnie zamieć szok, więc chyba się przespacerujemy gdzieś:-):-):-)

Hey kobitki;))) Ja wczoraj do 2.30 w nocy sprzątałam i powiem szczerze, że w miare dobrze się czuje. Zaraz myję szafki w kuchni i sprzęciory agd a potem się szykuje bo jedziemy do mojego męża do pracy po paczke dla małego :))) Ale się objemy słodyczy :)))

Hej kochane!!!
u mnie tak w nocy wiało , że nie mogłam spaść , bałam się , że okna wylecą. Wieje tak , że strach noc wystawić. nie pamiętam takiego wiatru,
jak mieszkałam we Władysławowie to zabijaliśmy kiedyś okna deskami jak miał przyjść huragan i faktycznie z babcią siedziałyśmy w pokoju i się mopdliliśmy żeby nic się nie stało. To był dopiero Armageddon
Dziunka i ja pooglądałam Mikołaja- szkoda , że to fikcja:tak:
Etna i na która zapisałąsa sie na basen? moze rozłóz sobie te sume na raty . My polowe zaplacilismy, a druga w styczniu.

Dziunka , Etna to kiedy ruszamy na plac zabaw?

Marta to Ty nie wierzysz w Świętego Mikołaja?:szok:;-):-D

Ja jestem chętna na ten małpi gaj ale nie wiem kiedy właśnie. najlepsza chyba byłaby sobota lub niedziela (ale wtedy pewnie dużo ludzi), no chyba ze po mojej pracy, kończę o 14, dojechałabym na 16 pewnie najszybciej... to jestw Sopocie? mi pasuje ta godzina , nie wiem jak Waszym maluchom?

reklama
Jeju ale zimno. Wróciłam z mega szybkich zakupów i mam dość. Śniegu po kolana i ciagle pada. Ulice zawalone, ludzie jezdza max 20km/h szok. Ciekawe co bedzie jutro?? Śnieg po szyje heheheh. Do nas przyjechała siostrzenica 6lat i mam urlop hehehehhehe. Maja w siódmym niebie ;-)

Do góry