Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny kupiłam małemu kapcie.Niby antypoślizgowe a ślizga się jak nie wiem.Podkleiłam plastrem ale jest jeszcze gorzej.Może macie jakieś pomysły?

Witamy w końcu mam troszkę czasu, Jasiek poszedł do dziadków i słyszę, że mocno tam łobuzuje, mąż śpi a ja mam chwile na bb. Dzis nareszcie kupiliśmy samochód i w sumie z wolnego dnia nici, bo od rana jeździliśmy w poszukiwaniach. Jasiek w nocy spał tragicznie od 3 budził sie co 30 min., ale jak zasnął to pospaliśy do 8.30.

a mi to też, nie ukrywam, pokrzyżowało plany. Do tego on chciał aby młoda SAMA do niego przyszła! 7-latka, ma sama przejść bardzo niebezpieczną trasę, dojście do niego zajmuje pół godziny. Wyśmiał mnie, jak powiedziałam że Julia za mała na samodzielne spacery.
nieodpowiedzialny dupek!
ale niedługo potem wróciła i wydzwaniała na domofon, nie tylko na nasz ale i sąsiadów bo było słychać
po prostu z zachowania dalej szczeniak, no ale jak to psycholog mówiła: lepszy tata raz do roku obojętnie jaki by był, niż żeby go wcale nie było.
nie spojrzeliśmy na zegar i zaraz po powrocie ciach je do łóżek. No a teraz patrzę a to dopiero 18-ta
.....wkoncu facet odpuscil.... z jednej strony troche mi sie smiac chcialo z calej sytuacji z drugiej mowie do D, ze dobrze wiedziec, ze ludzie reaguja jak by sie cos zlego dziecku dzialo....

taaa leję je codziennie w zaciszu domowym

bardzo fajne,takie jakby żelowe
a tapeta zmywalna, a poza tym mieszkanie jest do generalnego remontu, bo wygląda tak samo jak 30 lat temu
obecnie to się u Julki ściany boję bo tak pięknie teraz ma, że dziś cały dzień był pokój zamknięty pod pretekstem wietrzenia