reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Kurcze, A w pracy do 16 (nawet nie pytajcie! jak mi wczoraj ręce opadły tak do dziś nie mogę ich podnieść:angry:), za oknem piękna pogoda a mi się nic nie chce:baffled: na placu zabaw pewnie i tak mokro...coś tu by trzeba pokombinować....

Cześć laseczki, witam się z rana..u nas jakoś szarawo za oknem i nic się nie chce..Tak sobie wymyśliłam, że może do kina wyciągnę mężula, a Marysia zostanie z babcią
wink2.gif
Tylko na co - "Wyjazd integracyjny" czy "Listy do M."? - co byście polecały kochane?
Agrafka, super, że po wizycie wszystko ok i że trafiłaś na swojego lekarza w końcu:-)
Zmykam na kawkę:-)

Martolinka to ja kkupuje kocyk, różowy oczywiście :-D, ciuchy to pewnie na 62cm bo pewnie dluga będzie
dobrze dobrze kochana;-)

Etna czuję że to będzie nasze wspólne dziecko,a Marta w końcu będzie musiała przed nami uciekać:-D
Gosia zapisze sobie to i zapamiętam:tak:ja tu dziecko do żlobka zapisałam a nianie mam 2 chętne:tak::-D

Jestem zywym przykładem na to , że dziewczynka w ciąży odbiera urodę!!! tyle pryszczy nie miałam nawet w okresie dojrzewania grrrr

Mój też dziś w pracy ale wcześniej : zrobił śniadanie , kaczkę przygotował na obiad , pozmywał , posprzątał u kota więc mnie ugłaskał. O 13 powinien byc w domu:tak:
my zaraz idziemy na spacer. Zamierzam zjeśc mega wielkiego rogala marcińskiego. Wryło mi się w pamięć jak miałam ochotę na niego w zeszłym roku a tu dietka:tak:

Maxweel słyszałam , ze "wyjazd integracyjny " to zupełna klapa. O "Listach..." nic nie wiem

Dziewczynki właśnie przeczytałam na innym forum że dziewczyna 28 lat w ciąży zginęła w wypadku.Straciła panowanie nad pojazdm i wjechała pod ciężarowego volvo.Zginęła na miejscu.Zostawiła małe dziecko....:-(

reklama
Ana gdzie suwaczki Twoich dziewczyn?;-)
Gosiulek też juz to czytałam .. przykre

Młody własnie zasnął. Mrozik szczypał nas nieźle w nosy , ale było fajnie;-)

Do góry