• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dziunka ja też już bez odrostów :tak:

Martolinka jeszcze raz gratuluje!!! Tzn., że już mogę kupić coś różowego:zawstydzona/y:?

Agrafka biedulko :-(:-(:-(trzymaj się dzielnie

Kilolku Ty też!!!

Polaa Ty jak znosisz ciążę?
AniaSim Maxwell Wy juz się nie trzymajcie :-D:-D:-D

Mój mąż pojechał na noc do Poznania wraca jutro. Ja oglądam zaległe seriale ;-),

reklama
Etna dziękuję, ja dość tak:-D czasami jakieś małe mdłości, spać mi się chce w dzień i tyle:tak: chociaż psychicznie to rożnie:-( nie mam na nic ochoty, beczę co po chwilę:-(

kilolku powodzenia na tej wycieczce, obyś dobrze się czuła;-)

Dziewczyny żegnam się z Wami, jutro lecimy popołudniu, właśnie skończyłam pakowanie:tak: na pewno do Was zajrzę jak będę miała tylko chwilę :)

AAA najważniejsze Maxwell i Ania POWODZENIA KOCHANE;-)

Cze przy porannej kawie!
Gonia dziś też z rozwartą paszczą weszła do sali, ale była inna pani i ją zagadała, na to wygląda, że tamta nie gada do Goni, a ją zostawia do wywrzeszczenia...
Dziunka - zazdroszczę masażu, dla mnie 15 min. to malutko ;-), ehhhh rozmarzyłam się :-D:-D
Polaa - trzymaj się kochana , mam nadzieję, że wizyta będzie radosna ;-)
Kikolek - udanej wycieczki, obyś czuła się ok, a dzieci nie dawały w kość.
Etna - to niech małżon przywiezie rogale marcińskie Wam, rewelacja !!!;-) a że Marcina jutro, więc teraz najlepszy czas na nie :-D
Ok, znikam na inne wątki;-)

Ana a mi się już zimno zaczęło robić pod koniec bo mokra głowa:tak:

Etna no właśnie! Teraz można szaleć na zakupach i Martę zasypywać różowymi cudami:-) kurcze, ale fajnie, bo w końcu będę miała dla kogo;-) mam nadzieję że nie pozabija za ten róż:-D

A ja czekam na "opiekunkę" hehe, Asia lata na golasa, a Julka kombinuje jak tu zostać w domu;-)

Wczoraj się przestraszyłam i lecę w poniedziałek robić TSH i FT4. Mój poprzedni endokrynolog miesiąc po operacji kazał przyjść dopiero za rok, bo lewy płat przejął funkcje prawego. Jak usłyszała to moja ginekolożka - endokrynolożka hihi to była w szoku i kazała w grudniu zrobić badania.
A moja fryzjerka jest również po usunięciu jednego płata z guzem i musiała co miesiąc kontrolować hormony, dwa miesiące po operacji okazało się że są złe wyniki. Teraz bierze leki i jest super, ale bez nich główne objawy to: senność, apatia itp. No i ja się śmiałam jeszcze kilkanaście dni temu że w ciąży jestem bo ciągle bym spała, potem stwierdzilam że mam deprechę jesienną bo żyć mi się nie chce itd, a tu wychodzi na to że "po prostu" hormony szaleją:szok:

No to i ja sie przywitam przy sniadaniu i kawie.
Dziunka co racja to racja. Lepiej sprawdzić. Mam nadzieje ze to tylko zbieg okoliczności z objawami a z Twoim zdrowiem wszystko Oki :tak:

Jakies zbiorowe farbowanie było :-D
Ja tez obcięta i pofarbwana, przy okacji na fotel wskoczył D i Marcel. Duzo go nie podcięła bo tylko grzywkę i dookoła głowy wyrównać bo chce mu zapuścic włoski na pazia. No i fajnie wszystko robi a do tego miła i nas zna bo jest z rodzinnej wioski D. I tanio ma a robi tak samo jak w profesionalnym salonie. Nie licząc farb bo te miałam swoje to za nas 3 zapłacilismy 30 zł ;))
Nie pamietam co miałam jeszcze napisac więc najwyzej potem :-D:-D

No to malutko zapłaciłaś:tak:
Powiem Wam że nie ma jak farby bez amoniaku, te pierwsze farbowania całej głowy przezywałam strasznie, bo głowa piekła że hoho. A ostatnie dwa to czysta przyjemność, nic nie czułam że mam farbę na głowie;-)

No i prawie się ściachałam na v-kę:zawstydzona/y: fryzjerka chciała zostać dla mnie specjalnie dłuzej ale musiałam się z tym przespać i chyba po weekendzie do niej wrócę:rofl2:

Witajcie!
Ja dziś dołączam do zbioroweo farbowania :-) miałam wczoraj, ale Tom nie chcial usnac,a potem to juz bylo za późno i mi się nie chciało. Robie sie z brązu na czarny, ciekawe co wyjdzie :-)
Zaraz trzeba jaki sklep odwiedzić... a tu znów za oknem nic nie widać z tej mgły... brrr

reklama
Witajcie,
Etna, dziunka kupujcie kupujcie:tak:ja po urodzinowym szalenstwie bede robic przeglad ciuchów po Antku i okaze się co trzeba kupic;-)Tym bardziej ze Antek jesienny a dzidzia wiosenna;-)
Mama to mało płaciłaś!! ja płace 120 za farbę +podciecie
Kilolek jeszcze tylko trochę dasz rade:tak:
Lotka dzis u nas mgły nie ma :tak:
Polaa uwazaj na siebie!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry