• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
maxweel rozbawiłaś mnie ta dziurką:-D

Kilolku dopiero doczytala- STO LAT DLA Twojego starszaka!!!!!!!!!1
Polaa poowdzenia u położnej:tak:
Ania SM jesteś jeszcze "cała"?;-)

Smutna się ta jesień zrobiła jak nie wiem co... szaro i buro

reklama
Marta gratuluje córy :-)

U nas paskudnie, nadal gęsta mgła, a tu trzeba by wyjść z mlodym bo świrka zaraz w tym bloku dostanie :-) bierzemy chlebek i idziemy nad jeziorko kaczki nakarmic :-)
Milego dnia! :-)

Jak ja zasiadłam do kompa to żadnej nie ma :-D:-D
Młody wstał o 5 :sorry2: więc teraz juz spi. Ja zjadłam śniadanie i dopijam kawę.
Kocur pazurów sie pozbył. Ja nie wiem czego sie bałam :confused::baffled: Ciach ciach i po szponach.

ja dziś ranek spedzilam z Alą w domku, za co podziękowała mi masakryczną sraczką :////. Dżizas myślałam, ze nie wyrobię. Mam nadzieję, ze to nie zadna jelitówka, tylko to, ze się najadła od wczoraj równie dziwnych rzecy jak ja: kawałe śledzia, lody, winogrona, jajko z niespodzianką. Dziś nie chciała jeść śniadania tylko wypiła kakao i zjadła kawałek kiszonego ogórka. Już samo to, może doprowadzić do rozstroju żołądka :).
Ala na 11 poszła do żłoba, ja pojechałam po moje wyniki do poradni, zmarzłam na kość. Zjadłam na obiad serek wiejski bo tylko to mogę przełknąć i o 14.00 jadę do lekarza. Uff...

Antek stłukł dziś naszą lampę stojacą na regale. Szalał z samochodem i ja popchnął a ta potlukła się. Nie myślałam, że mozna się tak do rzeczy przywiązać , ale się popłakałam i ostro na młodego krzyknęłam. To był nasz pierwszy zakup na wspólne mieszkanie, piękna , witrażowa lampa...

Agrafka daj znac jak po wizycie

hej
melduje się w dwupaku , na dzisiejszej wizycie pielęgniarka mi powiedziała że jest pełnia i że dzieci lubią się wtedy rodzić :-) no ale myśmy się z D umówili na poród w weekend hehehe (żeby się tak dało)
Kuba dostał w poniedziałek takiego kataru że nie mogłam go ogarnąć :szok: no i nocka do du.y :wściekła/y: ,budził się co godzinę i płakał a ok 2 to juz wogóle mu spanie przeszło i tak ponad 2h słuchałam jak gada (po swojemu) i coś tam śpiewa :szok: , dzisiaj już było lepiej na szczęście :tak:
mama powiem ci że jestem w szoku że twój D tak robi , mój to wie że choćby nie wiem co musi młodemu kromkę zostawić ,bo ja to zjem cokolwiek ,ale dla Kuby zawsze musi być , on sobie może kupić jak ma przerwe :tak:
martolinka mój wczoraj stłukł świnkę skarbonkę i się śmiejemy że przelicza ile klocków za to będzie hehehe :-D
Ula może nie kupuj za dużo skoro sporo wyrzucasz ,
anawawka biedna mała , może pogadaj z paniami o co może chodzić , bo pamiętam że mój chrześnik się żalił że go pani w przedszkolu książką po głowie bije jak coś przeskrobie :szok: i powiedziałam mojej kuzynce żeby pogadała z babką bo to niedopuszczalne więc może lepiej dopytać

Ania tez byłam w szoku bo pierwszy raz sie tak zdarzyło. Zawsze zostawiał małemu. Moze myslal ze ta kajzerka obok jest dla Marcela. Ale ona stara i twardawa niestety była :-(
Ale z głodu mały nie padnie. Wytrąbił mleko a potem do sklepu + spacer gdzie ogryzał bułe a w domu jeszcze zjadł całą kajzerke z jogurtem i od 11 spi do tej pory :-)

mama nawet mi przez myśl nie przeszło że go możesz głodzić :-) bo nie wygląda ;-) ale mojemu by się dostało za coś takiego i musiałby mi chleb sam przynieść bo bym nie poszła ;-)
Marta dlatego nie chce jeszcze rodzić bo wolę żeby spokojnie na oddziale było ,może mi się wtedy sala jednoosobowa trafi :tak: bo ostatnio miałam chrapiącą niedźwiedzicę :-D:-D:-D i pół nocy spacerowałam z Kubą po korytarzu bo się wyleżeć nie dało :szok:

reklama
Marta szkoda tej Waszej lampy, faktycznie:-( ale dobrze ze młodemu się nic nie stało, bo jakby mu tak spadła na nóżkę lub głowę to ała...

Ania a czujesz coś zeby się działo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry