• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
dziunka oprócz stawiania się brzucha to nie wiele , mała na pewno ma głowę nisko bo czuję w podbrzuszu takie dziwne uczucie ,
Marta mi też się czasem zdarza chrapać zwłaszcza w ciąży :tak: ,ale to co ta laska miała to po prostu horror był ,mój D jak popije to nie dałby jej rady przebić :tak::-D:-D:-D , najlepsze że to chyba rodzinne bo mała też sobie pochrapywała :-)

Hej:-)
Teściówka już wyszła, za 1,5 godziny wraca mężol..oj, chciałabym już urodzić, bo normalnie czuję się wielka, gruba i w ogóle "nie"..:-(:zawstydzona/y:
AniaSm, może uda mi się Ciebie wyprzedzić? Moja mama byłaby zadowolona, bo jutro ma urodziny, fajny by miała prezent..:-D A Ty jak się w ogóle czujesz? Z tą pełnią też słyszałam..:tak:
Agrafka, niezłego misz-maszu Alutka się najadła..fajne smaki:-)
Martolinka, biedna..ale to na szczęście było pewnie!!

Ania, maxwell - może urodzicie tego samego dnia;-):-D
Martolinka - mam nadzieję, że lampa na szczęście, emocje niestety są.
Agrafka - co po wizycie??
Polaa - jak tam wizyta u położnej?

A co do Goni, to tylko na tą panią tak reaguje, wygląda na to, że po prostu źle na nią popatrzyła lub zwróciła jej uwagę, a że Gonia pamiętliwa to tak się zachowuje. Uśmiechnięta wychodzi z sali, więc jest ok.
Teraz Gonia wrzuca komórkę za bluzkę i jej wypada. :-D:-D:-D:-D nie może pojąć dlaczego...
Ehh znikam, bo Hankę mam na kolanach , więc niezbyt mi wygodnie pisać...

Martolinka dobrze, ze Antkowi nic się nie stało:tak:

anawawka wizytę opisałam na "Kolejny maluszek":-)

ha właśnie Ania i maxwell może tego samego dnia?!:-D

Nie ma to jak pozbyć się odrostów:-D od razu człowiek czuje się lepiej:-) ale chyba mnie jedna z praktykantek nie lubi (albo za bardzo lubi) bo robiła mi masaż głowy 15 minut i o ile przez pierwsze 10 było bardzo przyjemnie, o tyle pod koniec już wymiękałam, a nie chciałam jej urazić więc tylko w myślach prosiłam by przestała:-D

maxwell kto wie ;-):-),może się uda chociaż ty się wybierasz a ja jeszcze muszę poczekać :-D
anawawka mój też czasem lubi sobie coś wrzucić za koszulkę tylko że z reguły ma body ;-)
dziunka ciekawe czym jej podpadłaś hehehe , co do odrostów to ja ich co prawda nie mam ale kilka siwulców mi wyszło i jak urodzę to się ich pozbęde ;)

reklama
hej dziewczynki
nie mam wogóle teraz czasu, bo w dzien jak to w dzień chłopaki rozrabiają a noca Michałek nadrabia to co przepi jak ja estem w pracy. Ostatnio na topie jest buszowanie od 2 do 4, dodatkowo masakra z wieczornym usypaniem. A najgorsze, ze w dzięn jest tak zmęczony, że nie ma bata musi isc spać. Czasem jak jestesmy my w domu i naprawde jesteśmy skonani to go jakoś w dzień przetrzymujemy, wyje od 17 ale za to śpi od 20 do 7.
Poinformowałam dziś dzieciaki, ze odchodzę za tydzień, róznie to przyjęły.
Jutro jade na wycieczkę i stresa mam strasznego, ze będę rzygała :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry