• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej dziewczynki witamy Was urodzinkowo :) Dziękujemy za życzenia!!!

My juz po pierwszych gosciach, była sąsiadka z rownolatkiem Oliska, chłopaki długo sie nie widzieli bo ciągłe choroby, razem przechodzili wiec zabawy za bardzo nie było. Tamten z sierpnia wiec juz bunt dwulatka mu sie troszkę przyciszył a Oli wlasnie w niego wchodzi!
Dla chłopaków zrobiłam słodką pizzę, no dziewczyny polecam kolejny raz jest mega pyszna Słodka pizza z owocami , dla nas nakupowalam kilka gatunków ciast. Olis dostał książkę z bajkami Disneya.

Kurier w samą porę przywiózł nam kolejkę FP Tomka ktorą maż kupił i zaplacił za wysyłkę ekonomiczną bo tylko taka była, był stres ze nie dojdzie, a nawet byłam pewna ze nie dojdzie na czas a tutaj niespodzianka. Olis jeszcze jej nie widział, dostanie jak tatus wroci.

Wieczorem przychodzą dziadki jedni i drudzy, robię pizzę ze szpinakiem i fetą, drugą mięsną i ciasta juz kupione. Nie piekę nic.

Oli z trudem zasnął o 14, ja musialam ponownie napalic w piecu, idę cos zjesc i odpocząc, szykując siły na wieczór. Imprezka druga w sobotę.

Do tego mojej jedynej siostry Syn urodził sie 11 listopada, ma juz 18 lat. Jutro robi imprezkę w klubie i chyba ja zostawię Oliska z tatą jak usnie a sama pojdę pobujac się :-D no taki plan był ze 3 tygodnie temu nie wiem czy moj H sie nie rozmysli i nie pojdzie ze mną a OLi zostanie z babcią, tyle ze Oli sie budzi wiec histerii moze byc wiele. Ja się odpicuję i poczuję jak sprzed 3 lat :-D H powiedział ze się o mnie nie mratwi ze ucieknę i mzoe mnie samą puscic :-D

reklama
Dziunka ja kiedys podczytywałam październik 2009, ale to juz było bardzo dawno i wtedy u nich mało się działo. Często podglądałam zakupki u nich bo bardzo fajne rzecvzy sobie polecały. Nie zaglądałam do nich juz z rok czasu.

A wiecie co mialam wlasnie napisac....niby mialam dzis tyle ganiania ale jak tylko tylek posadzilam postawnowilam Was odwiedzic :-) Nałog czy przywiązanie???:-D
to troszkę zgubne jest bo albo moglabym w tym czasie sie wyspac albo ogarnac siebie albo dom a ja siedzę i pierdzę :-D

Dziewczynki przepraszam, nie mam od wczoraj czasu czyta ani pisac. u mnie ok, wizyta wczoraj super, uwilabiam ta moja lekarke, od razu nabralam pozytywnego nastawienia :)
Dzis jedziemy do rodzicow, moze uda mi sie odezwac w weekend. buziaki :)

Posprzątaliśmy trochę z M. Teraz panowie pojechali myć auto;-)
Jutro M zaplanował zrobić swoje popisowe danie- kaczkę:tak:z rana jedzie na parę godzin do pracki a my udamy się ma plac zabaw.
Agrafka udanego weekendu!!!
Mama dasz radę;-)

Hej wieczornie,

1/4 mojej rodzinki śpi od 2 godzin, a 2/4 jeszcze poza domem:rofl2:

Młoda spała dziś w dzień 2 godziny!!! Jak na nią to straaaaaasznie dłuuuuuggoooo a jeszcze o 19 poszła spać na noc. Szok.

Moja mama mnie zaciągnęła do dentysty. Dentystka suuuper, jak bym była facetem to chodziłabym do niej codziennie:rofl2: Mam tylko jeden chory ząb, ale za to do leczenie kanałowego. Jak się okazało strach ma wielkie oczy i po dwóch znieczuleniach mogłabym tam siedzieć i do wieczora hihi. Za tydzień kolejna wizyta, a za 3 tygodnie ostatnia i będę miała cudny ząbek;-)

reklama
My też się ogarneliśmy po zakupach i pora iść spać. Jutro trzeba będzie ostro brac sie do roboty:baffled:

Agrafka dobrze ze juz masz "tego" lekarza :-) teraz juz bedzie dobrze

Martolinka to ja kkupuje kocyk, różowy oczywiście :-D, ciuchy to pewnie na 62cm bo pewnie dluga będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry