reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

OOOOOOOOOOOOOOOO to swietny pomysł z tym przypominaniem..:-)
Widzę że i Jaś Pathanki jest z 19 jak Kacper i Antonio Martolinki.:-)

Kilolek współczuje....
Mój Kacper też znów bardziej chory.Katar doszedł.Dobrze że umie już dmuchać w chusteczkę.Wczoraj się nauczył. Zobaczymy co wyniki jutro pokażą.
Pochwal się co chłopaki dostali...

reklama
Ania no to trzymam kciuki.jpg. Oby poszło szybko, sprawnie i żebyście wyszły jak najszybciej do domciu :-):-)

Ania - i ja trzymam mocno kciuki zaciśnięte!!!Oby to był ten dzień;-):-)
U mnie skurcze się wyciszyły na razie..
Kilolku, to co dostały Twoje chłopaki na urodziny, że ich tak zajęły te prezenty?
Dziunka, super kolorek pokoju!!

Witajcie,

Antek spi po placu zabaw . Jak się obudzi to jedziemy do teścia na obiad;-)

Etna tyle zrobiliście jedzenia , że wcale się nie dziwię. Na trochę się załapaliśmy nawet do domu;-)Antek po dniu pełnym wrażeń spał niespokojnie. M całe szczęście wstawał do niego.

Dziunka zgodzę się z panią psycholog , że lepiej taki tata niż żaden. Najważniejsze , że jest:tak:Kolorek super!!

Ania SM trzymam kciuki!!
Pathanka mi się reno kangoo podobają:tak:

cze
ale tu cisza...............
Ania - mam nadzieję, że coś się u Cię ruszy... trzymam kciuki
Dziunka - fajny kolorek, a prace kobitek super.
Etna - fajnie tak mieć tylu super gości.
Mama - no cóż nie każdy umie podtrzymywać rozmowę...;-)
My po wyjeździe gości, dziewczyny kaszlą, jutro po południu do lekarza.. ehhh , jak widać my to mamy szczęście "unikać" imprez. A tak bym poszła gdzieś się wybawić.:zawstydzona/y:

Witam

ANIASIM MOCNO &&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze, musi byc dobrze
kciuki.jpg

Tak mi się wydaje, że jak ja rodziłam to chyba 6 nas się rozpakowało 14 listopada :-):-):-) (dobra data Ania;-))

Uciekam spać do moich chłopaków bo rano trzeba wstać skoro świt, a moj mąż już rusza po 2 w nocy :-(-biedak. Ale jak to mówią na kaca najlepsza praca ;-);-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry