reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Cze
ja w domu z dwoma smarkaczami, więc dlatego tak późno;-)

Ania - ogromniaste gratulacje... super, że już masz małą po tej stronie;-):-D

Agrafka - zdrowia kobieto, wymęczy Cię ehh
Dziunka - niby nie powinna boleć kanałówka, chyba że coś sknociła.... jak możesz to do niej zadzwoń i się dowiedz..

Lecę na inne wątki..;-)

reklama
Dziunka, mi z kolei mój dentysta powiedział, że ma prawo trochę boleć np. przy nagryzaniu bo to co tam jest włożone się przesuwa i jest ucisk. Ale mnie nic nie bolało wiec nie wiem jak to jest. Lepiej zadzwoń, może zrobi ci prześwietlenie.

ANIU gratuluje!!!!!!!

(i zazdroszcze) :-)

Dziunka ja mialam niedawno leczone kanalowo, najpierw pod znieczuleniem mi usunela nerwa, a potem czyscila pare razy i za kazdym razem jeszcze jakies lekarstwo i wlasnie za kazdym razem mnie bolalo jak go uciskalam albo cos nadgryzalam - wiec robila mi to lekarstwo i czyszczenie az do czasu jak bol minal - bolalo coraz mniej - i dopiero jak calkiem przeszlo to mogla zamknac tego zeba.
Troche namotalam,ale chyba zrozumiesz ocb :-)

Kiragold napisz babo co u Was!!!:tak:
Młody wciągnął taką ilosć spaghetti , że chyba teraz będzie miał sny do rana;-)w nagrodę dostał pół wafla teatralnego i teraz spi jak kamień;-)

Razem z kolegą wytarzał sie dziś w liściach i był dosłownie cały brudny. Jaki szczesliwy to inna sprawa;-)
Wracajac stwierdził "Ale fajnie" co mnie zupełnie rozwaliło";-)

Ania - ogromne gratulacje!!!

Dziunka
- przeważnie może boleć kilka godzin po zatruciu, bo samo to zatruwanie boli. Ale mnie kiedyś bolał po zatruciu ponad 2 tygodnie i chodziłam ciągle pytać czy wszystko ok, mówiła że może boleć, po tygodniu zmieniła trutkę. W końcu okazało się że bolał mnie inny ząb i promieniował, ale w każdymbądź razie mówiła że trucie zęba może czasem tak długo boleć. Ale lepiej zadzwoń dopytaj:tak: W każdym bądź razie doszłam do wniosku że lepiej jak wyciągają nerwy pod znieczuleniem bez trucia zęba.

reklama
Do góry