reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

MAXWEEL też miałam się pytać:-)

Ja dziś zrobiłam sobie wolne, ale od rana sprzątałam, bo podłogi były tak wysmarowane, że szkoda gadać. Muszę zaczerpnąć inspiracji na smaczkach co przygotować na urodzinki, ma przyjechać siostra z odsieczą, to będzie łatwiej się wyobić. Ja ostatnio zaczytuję się w thillerach nigdy nie przepadałam, a teraz nie mogę się oderwać, polecam Alex Kava.

W środę idziemy na bilans, dzis umówiłam panicza.

reklama
Ja uwielbiam z kolei te wafelki sękacze i też mi się kojarzą ze starymi czasami:tak:

Dzwoniłam do dentystki, od razu kazała przyjechać albo dziś, albo jutro, pojadę jutro o 17.

U nas w biurze radość, bo w sobotę urodziła synka nasza klientka, miesiąc przed terminem (3100g!), długo się starali, mają kilka poronień na koncie, w tym straciła ciążę w 6 miesiącu (też był to chłopiec). Teraz aż się łzy cisną ze szczęścia do oczu :-)

Dziunka, to gratulacje dla szczęśliwej mamusi!! Oj, ja też już chcę się rozpakować:-(
Pathanka, ja uwielbiam czytać thrillery, ale..teraz nie mogę, bo mi się potem głupoty śnią..

no maxwell teraz kolej na Ciebie :-) hihi

my na bilans się zapisaliśmy na piątek :-)

dziś poczułam że zima się zbliża,podobno jutro ma być pierwszy śnieg w stolicy...

Hej
dzis w nocy o 2 22 urodzilam Lenke :) wazy 4100 i ma 53 cm porod dosc krotki bo 4h od pojawienia sie w szpitalu
reszte opowiem jak wroce do domku . Dzieki za kciuki bo na pewno pomogly

Super!!!!!!!
Ogromne gratulacje dlla szczęśliwych rodziców.
Mówiłam że 14 listopada to fajna data
icon_wink.gif

10.png

Dziunka, to gratulacje dla szczęśliwej mamusi!! Oj, ja też już chcę się rozpakować:-(
..

Teraz trzymam
images
za Ciebie mocno, mocno

Hey kobitki! Witam po kilkudniowej abstynencji od bb :))) Miałam gości od czwartku i wczoraj wieczorem pojechali. U nas wszystko oki, Konrad dalej mówi po swojemu więc wszystko bez zmian :)))

AniaSm jeszcze raz moje gratulacje, duża ta Twoja córa, mam nadzieję, że się nie męczyłaś...

Maxweel kochana pamiętam , że mi się ten czas około terminu bardzo ciągnął więc nie dziwię się , że jesteś niecierpliwa... To już naprawdę blisko!!!

Młody własnie zasypia uff ależ on ma energii w sobie;-)

Marta Tobie to się ogólnie wszystko dłuży, Ty nasza babeczko w gorącej wodzie kąpana;-)

Cleo my też czekamy na śnieg:tak: niebo już śniegowe było, ciekawe co zobaczymy rano:-)

Nie wiem co mam robić z urodzinami Asi bo bratanica A ma imprezę w niedzielę więc my powinniśmy mieć w sobotę, ale wtedy urodziny ma Antonio... ech...

reklama
No właśnie w następny weekend imprezę ma kuzynka a w kolejny mój brat:cool: teraz już do konca roku jesteśmy zawaleni imprezami,a w sumie do końca stycznia.

A właśnie, podobno w Biedronce super zabawki, np. kuchnie dla dzieci.

Do góry