C
Cleo1981
Gość
kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Popieściło go trochę, ale nic się mu nie stało. Ł jakoś to posklejał. Drugie światełka ja wyrwałam bo za kabel pociągnęłam i sama wtyczka w gniazdku została
No co za badziewie teraz robią to szok. 

wygląda na razie ok, ale to dopiero początek

zrób fotke 

u Ciebie zawsze wesoło nawet chłop Ci musi pochorować

kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.
miałam ochotę ją rozebrać już wczoraj
Chłop mój ma ospę![]()

Dziunka sprzedałaś mnie z tymi zdjeciami![]()

Ty tu nie świruj tylko wrzucaj fotencje
same nówki i firmówki, dziś było -50%
dla Asi dorwałam świetną czapkę H&M za 4 zł
dla siebie kilka swetrów, dla A sweter, moja mam podobnie + sukienka na sylwestra
ostatni raz do niej poszłam wczoraj,odniosłam ostatnio wrażenie że traktuje mnie chyba na wyłączność jak służbę jej męzulek nie lepszy...no to baj baj ja spadam do Biedronki
(mamy taki atlas swiata dla dzieci). Jestem pewna ze OLi tak duzo mowi bo od czerwca bardzo duzo z nim rozmawiamy i czytamy książeczek. A w zdaniach tyle słow pięknych wplata ze oczom nie wierzymy. Także u nas tatus takze jest kochany
Wszystko pokazuje. Za to widzę jak wszystko w główce analizuje i mam wrażenie że jak wkońcu się przełamie to mu się buzia nie zamknie przez tydzień