reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

edit.Babeczki jaki Wy macie internet? Ja mam w netii ale chcemy zmienić...

Ja mam Play jak Marta, ale chyba 5GB za 45zł (...) i ogólnie jestem zadowolona, dwa razy przekroczyłam limit i odnawiałam, a to dlatego że skype strasznie pożera oraz filmiki, a moje dzieci np przed świętami często podglądały Św. Mikołaja na żywo. Ja z kolei dużo gram;-)

Mama to przy Twoim wzroście taka waga jest na granicy niedowagi.

edit. PLAY można również doładowywać kupując doładowanie w sklepie jak na telefon. No i np. siostrzenice A dostają cholery na moim internecie, ale mi w zupełności wystarcza, kwestia pewnie przyzwyczajenia.

reklama
Witam:)

Mama a Ty chcesz zniknąć???:szok: No chyba przesadzasz:sorry:
CHuda jesteś a tyle kg chcesz jeszcze stracić :( szok!!

kilolek Zuzanna bardzo ładne imię:tak: mam kuzynkę Zuzkę :)
U mnie Kuba ma po tacie na drugie, teraz corcia mialaby po mnie(Pola, nie Paulina;-)) a synek to nie wiem, a chce dac dwa imiona bo wszyscy mamy po dwa:tak:

Cleo no to super, że jestes zadowolona:-)

Depresje (moze ciążową) to chyba ja mam:zawstydzona/y:
Zanim wczoraj zasnęłam to przebeczałam dwie godziny, dzisiaj oczy mam piękne:-( Jeju mam już dość powoli:(

Pathanka mąż właśnie coś mówił o tym internecie...

Pola biedna.U mnie to przynajmniej doraźne a Ty bidulo....kurcze może trzeba by coś z tym zrobić,co?Tylko co? Może witamin masz za mało?Sama nie wiem...Czekoladę jedz...

Ajj, mam nadzieje, ze to tylko hormony, cale zycie bylam nerwusem ale teraz..mąz mi ucieka z drogi (doslownie):-( woli przespac caly dzien niz sie ze mna klocic:tak: nie dziwie sie mu, dzisiaj wrocil z pracy o 7, jak wstal Kuba powiedzial, ze idzie spac i zebym Go obudziła jak Mlody wstanie popoludniu i ze ja mam jechac sobie do miasta nakupowac ubran dla siebie, dla dziecka - moze mi to humor poprawi:-D

hej laski. Zajrzałam na chwilę i zaraz lecę się zdrzemnąc, bo ledwo na oczy patrzę. Odebrałam dziś Kubę wczesniej, poszlismy na plac zabaw. Chłopaki zadowoleni, tylko ja ledwo zipę.

Cleo super, ze jestes zadowolona z pracy

gosiulek ja mam to niby na kablu ale mam modem więc w domu i na podwórzu jest bezprzewodowo - jeden modem na 3 laptopy. Tyle,z e diabelnie drogo. Ale my musimy miec z kabla, bo mąz ma firmę interetową i musi miec stałe łącze, poza tym limity przy jego serwerach by nas zjadły po jednym dniu.

Hej. U nas dzis pogoda wiosenna. Słoneczko, ciepło, az milo bylo wyjsc na spacer. Ja mam internet na kablu, i jestem bardzo zadowolona.

Cleo fajnie ze podoba Ci sie w pracy.
Polaa to pewnie hormony ;-)
Martolinka czego bedziesz uczyć w szkole?? Jeśli Ci sie uda dostać??

reklama
My mamy internet w orange, nam starcza. H w pracy matez net wiec tam sciąga wszystko o co go poproszę, wiec tutaj w sam raz jest. Parę razy przekroczylam limit to po prostu chodził mi bardzo wolno.

Dziunka a Ty w co grasz? W domku grasz? Masz czas kobitko? Ja w pracy grałam na kurniku w literaki :) tak pracowałam czasami :)

Mama
to Ty posturą i wagą jak ja :) Przed ciążą ważyłam 48 kg przy wzrosicie 158 ale wydaje mi sie ze za szczupła troszkę byłam. Płaska jak deska wiec jakby piersi doszły to i ten kg by skoczył w gorę. Teraz ważę ok 50-51-52 ale nadal płaska jak deska, ale widze na zdjęciach ze nie zeszło mi jeszcze z ramion, ud itd ale ja juz nie chce schudnąc. Myslę ze taka waga jest ok. Oczywiscie wszystko powinnam ujędrnic ale narazie mi sie nie chce chodzic na aerobik ;/

Do góry