reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

oh mama trzymaj sie ciepło. Cąły czas o Was myślę. Odezwij się czasem, jak będziesz miała ochotę. koniecznie przed wyjazdem spisz kontakty!

Ja dziś strajkuję, przynajmniej rano. Musze skończyć co pozaczynałam i przysiąść trochę nad dlubaniną, czas najwyższy, bo juz mnie w oczy kuje ;-)
miało śniegu dopadać i jakoś nie pada grrr

reklama
Nie mogę Was teraz nadrobić, ale mam tylko 2 strony więc ogarnę to później ;-)

Wczoraj poszliśmy na kawę do znajomych, z dziećmi została siostrzenica A. No i wylądowaliśmy w pubie na karaoke:szok::-D nawet nie wiedziałam że mamy TAAAAAKI pub w Wejherowie. Pierwsza klasa! Co się wybawiliśmy to nasze;-)

A dziś szefowa przywiozła mi od siostry trzy ogromne siaty ciuchów dla Julki, a mam dostać jeszcze mnóstwo dla Asi. I jakie piękne, większość nówek:szok: super dzień mi się zaczął :-)

Witajcie,
Antoniusz o 5 zażyczył sobie mleko. Zrobiliśmy mu i nie minęły 3 minuty i zarzygał (przepraszam za dosłownosć) wszystko w zasięgu wzroku.. PO czym postanowił spać z nami , po 5 minutavh stwierdził , ze "nie ma miejsca" i poszedł do siebie;-)Obudził się o 8

Mama kurcze babo , ale napisz chociaż , czy Wam "nic nie grozi"? bo już rózne rzeczy przychodzą mi do głowy.. uważaj na Was mała!!
Dziunka , ale super z tymi ciuchami;-)

MAMA bardzo mi przykro sama nie wiem co Ci powiedzieć, różne myśli w głowi się kotłują. Trzymaj się kochana i odzywaj się jak się tylko da co u Was. Myślami jesteśmy z Wami.

MARTOLINKA ojjj zdrówka dla Antoniusza ! Idziecie do lekarza.

DZIUNKA no to faktycznie super dzień.

AZA dla Ciebie więcej snu !!! A mąż dobrze robi u nas tą konsekwentną jestem ja, bo tatuś jak wraca z pracy, żeby wynagrodzić synowi nieobecność, to by dom do góry nogami postawił.

Ja pierwszą pobudkę miałam 4.45 położyłam się jak mąz wyszedł o 6 i do 8 z Jaśkiem przeleżałam. U nas pada deszcz :wściekła/y:

reklama
mama, jeszcze raz, trzymaj sie cieplutko . a sam sie chociaz przyznal czy wyszlo przypadkiem? nie musisz oczywiscie odpisywac .

kilolku, na pocieche- dobrze,ze nie macie takiego ksiedza :
Czasami pomysłowość księży jest godna podziwu – potrafią znaleźć wyjście z najgorszej sytuacji. Koala opisuje historię sprzed dwóch lat. W pomorskiej parafii śnieżyca przeszkodziła w wizycie duszpasterskiej. Jednak ksiądz zbierał wcześniej numery telefonów komórkowych wiernych. Dzięki takiej bazie danych mógł wysłać im wiadomość, w której podał numer konta bankowego, na które należało wpłacić pieniądze. Pojawiło się również uzasadnienie: "ponieważ drogi są zasypane, ksiądz z kolędą nie dojedzie".

Do góry