reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

maxwell80 18.:tak::-( A takie z niej słodkie i zdolne dziecko było a ja jeszcze narzekałem. Co ja bym dał żeby znów husiać ją na rękach. Jak się urodziła ważyła 1950g i jeszcze schudła. Takie maleństwo.
Jak salonowiec to zazdroszczę:-). Nasze Espero ledwo dycha, musimy zmienić mechanika bo cwaniak znowu nas naciągnął na 300 czyli o ok 100 za dużo niż przyzwoitość nakazywała.:-(

reklama
Aaaa:-), ale ja jestem czasem niedomyślna..tak, salonowiec:-) Pierwszy raz się pokusiliśmy..tak zawsze były "używki"..
My zawsze fiaty..a teraz zdradziliśmy je, przynajmniej cześciowo, na rzecz skody:-D..Mówisz Agrafka, że chwalicie sobie? Mam andzieję, że i nam się będzie spisywać;-)

hej
maxwell Gratuluje nowego autka :tak:, kombi są ok chociaż na moje potrzeby i tak ciągle brakuje miejsca ;-):-D
mama współczuje , kurcze biedni jesteście ,a twojemu to powinien ktoś nakopać w tyłek :wściekła/y: ,
banana no nieźle z tym księdzem :szok: , pamiętam jak dawałam w kościele na zapowiedzi i położyłam koperte (bo ksiądz z parafii w której braliśmy ślub tak kazał :szok:) i ksiądz mi powiedział żeby ją zabrała bo mi się teraz pieniądze bardziej przydadzą więc jak widać nie wszyscy są źli ;-)

miałam dzisiaj komisję w domu bo właścicielka się procesuje z miastem o wymiane okien w budynku i gościu porobił fotki a Kuba jak ich zobaczył to się tak we mnie wtulił że aż mnie zszokowało że on taki nieśmiały potrafi być ,jeszcze mu się nie zdarzyło :-) , no a teraz czekam jak się mała obudzi i jedziemy do koleżanki bo ma dzisiaj urodziny to jej sto lat zaśpiewamy :-D

No tak Miriam była wcześniakiem urodziła się 2 mce wcześniej. Robili co mogli ale dłużej się już nie dało. Jagodzie się odklejało łożysko i jak dostała krwotoku to już trza było ciąć. Ale to u nas nic nie jest prosto, Jagoda ma hemofilię (tak tak to bajka że tylko faceci) więc stresu było co nie miara (a Puzyna był akurat w USA). Zadzwoniła koło 17 że ją biorą, to to ja na autostopa i koło 22 czy 23 byłem na Żelaznej . Obudzili doktorka:tak:a co ją kroił a on pokazał mi małą w inkubatorze a ona spała na brzuszku z podkurczonymi nóżkami taka maleńka że zmieściłaby mi się w dłoniach... Przetrzymali ją tam ze 2 tygodnie jeszcze.
Dobrusia też przecież wcześniej o 20 dni

reklama
Ja tylko na chwilkę, czytałam pobieżnie, ehhh
Mama - dzisiejsi faceci nie dorośli do swojej roli przynajmniej niektórzy, trzymaj się
Maxwell - gratki samochodowe.
Martolinka - zdrowia dla Antoniusza...

Resztę nadrobię, bo wreszcie zaczynam się czuć jak normalny człowiek, a nie z krzyża zdjęta... :wściekła/y::wściekła/y: chyba grypa mnie dopadła, bo mnie wczoraj wieczorem powaliło, dziś wyskoczyła gorączka, a wcześniej czułam się total fatal.:szok:
Trzymcie się cieplutko a ja mykam doczytywać.

Do góry