reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

No my w końcu do finału z OpenFinace po tygodniu z okładem dowiedzieliśmy się że nie możemy przelać kasy ze wpólnego konta na lokatę pojedynczą, nie możliwa jest też lokata wspólna. Itak nie uciekliśmy od podatku p.Belki.
Dosię nazywają doradcy finansowi.:-(

reklama
A mi się o 17 przypomniało, ze dzis mojego brata imieniny, a ja bez prezentu. Biegiem do sklepu, szybka kąpiel i na imieniny... niedawno wrócilismy

Witajcie :)

Doczytalam listopad uffff

My wstalismy ok 9, ok 10 bylismy u dziadków, zostawiłam tam Oliska (takich tesciów jak ja mam ze swieczką trzeba szukac, zajmują sie OLim jak go tam zostawiam na całe 100% wymyslają mu gry zabawy, dają medale, oglądają wspolnie pociągi itd) a sama zamiast do domu wsiadłam w pociąg i pojechalam do carefoura do W-wy!!! Maz kupił big stary i kiedy kucnął całe mu sie w kroku rozerwały heheheheheheheheh no co za badziewie!!!!! Niestety nie moglam w innym big starze dac na reklamację ich bo to jakis inny wlasciciel i muimy pojechac w week jeszcze raz do sklepu w ktorym kupilismy. Polatałam po sklepach, obkupilam nas po pachy, wrocilam do tesciów, nakarmilam Oliska ibiadem i sama zjadłam i pognalismy na kulki bo sąsiaka z kolezką Oliska sie tez tam wybierali. Oli nie spał w dzien, juz sie pokladał ale kulki go obudziły. Dzis dzieci było mnostwo pewnie cos ok 30 bo ferie a w takie dni bawią się za 10 zł ile chcą.

Dziadki Oliska sie nie mogą nachwalic, temat bicia opanowany a ja spinałam sie jak głupol a moje dziecko znowu mnie pozytywnie zaskoczyło.

Przyjechalismy po 19 z kulek, szybka kąpiel, czytanie i Oli padł jak kawka!!!

A my mamy wolny czas dla siebie a ja odpoczywam bo nogi w tylek mi wchodzą :)

Miego wieczorka dziewczynki!

Jutro piąteczek a w week znowu na zakupki lecimy :) tym razem z Oliskiem!

A no własnie jutro już piątek. kiedy ten tydzine minął?
Mój mąż w tym tygodniu w domu , na zwolnieniu zeby nadgonić trochę pracy z firmy czyli w sumie tak jakby go nie było ale czasem z nami gdzies wyszedł, a od poniedzialku znów sami :-(nie mogę się przyzwyczaić do siedzenia w domu. To juz 2 miesiące a mi jakos za cicho, za mało się dzieje (oczywiście jak A. w pracy a Kuba w przedszkolu, bo tak to jak wszyscy w domu to dzieje się oj dzieje :-))
A. coś przebakuje ze by na długi urlop poszedł albo bezpłatny nawet żeby sie na cąłego firmą zająć. W sumie dobry pomysł ale nie wiem czy ja to psychicznie wytrzymam. CO chwila się wścieka na te swoje komputery, serwery i huk go wie jakie licho, bez kija nie podchodź. Co pół godziny kawka... dobrze ze telefonow mi nie karze odbierac :sorry:

M montował dzis parapety i było sprzątania. Jutro malowanie i musimy się z małym ulotnić , pewnie do babci;-)
Napadłabym moze jakiś plac zabaw, ale choroba pokrzyżowała plany. Młody dzis nie gorączkował , tylko kaszel , ale widać poprawę:tak:

Chwilę sie cieszyliśmy śniegiem a tu dalej du... wszystko mokre i szare

Kilolku napisz jak mozesz czym sie mąz zajmuje, ma swoją firmę prawda? Jaką? ciekawa jestem oj :zawstydzona/y:

Mama kiedy miala jechac do rodziców? Jestem ciekawa co u niej i ciągle o nich myslę, nie zebym ciekawa była co się stało ale przykro mi ze musi się zmagac z problemami takiej wagi!!! Mama przytulam!!!!!!!!!

Marta co za cudowne srodki dajesz małemu ze go postawiłas na nogi?

Jezuuuuuuuuuuuuu jak mi dobrze!!!!!!!!!!! Wykąpana, leżę w lozku tylko mi mąz ciągle sporty ogląda jak ja siedzę na BB. Chyba czas przejąć pilota!

reklama
Hej wieczorową pora.U nas sypie śnieg, do rana to nas chyba zasypie :-D:-D

MamaMarcel trzymam za Was kciuki.
Dziunka jak rozmowa z Pania X ( nie pamietam imienia, sory :zawstydzona/y:)
Martolinka zdrówka dla synka

Edit: Dziunka

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULKI Z OKAZJI URODZIN.

Ostatnia edycja:
Do góry