reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Ula wiesz całkiem zdrów nie jest. Jeżeli gorączka dalej się nie pojawi to do lekarza nie idziemy. Wyglada mi to na wirusówkę. Daję mu LIpomal , nurofen i na gorączkę dostawał paracetamol . Do smarowania Pumo vap:tak:

reklama
Nurofen dawalas razem z paracetamolem? Bo nurofen tez jest przeciw gorączce. Sorki ze pytam ale doswiadczenie innych jest bezcenne :)

No masz...........chcialam napisac smsa do Mamy a w kontaktach nie ma ;/ napisane ze pozniej napisze bo nie pamięta :( Ma moze ktoras dziewczynki?

Ostatnia edycja:
już 3 raz pisze.. coś nie tak jest
Gosiulek ten żel ma delikatny miętowy zapach

Ula podaję zamiennie co 4 godziny nurofen i paracetamol. Nurofen oprócz działania przeciwgorączkowego ma też przeciwzapalne

Ostatnia edycja:
Gosiu wiem ze mustella ma tez jakis specyfik do nacierania maluszków juz od 1 dni zycia, taki inhalujący, rozgrzewający, dostalam probkę jak kupowalam krem na zimę, pieknie pachnie a jest zrobiony z naturalnych skladników nie podrażniając dzieciaczków. Mam w sypialni probkę, nie pamietam jak się nazywał.

Marta drążę hehhehehe stosujesz te specyfiki od 3 dni non stop?

Kilolku napisz jak mozesz czym sie mąz zajmuje, ma swoją firmę prawda? Jaką? ciekawa jestem oj :zawstydzona/y:
no i co my z tym zrobimy???? :-) hehe na etacie pracuje w Archiwum Państwowym a firmę ma pozycjonerską (pozycjonuje strony internetowe) chcesz linka? ;-):-)
też uważam,z ę chyba już czas zrezygnować ze stałych acz niewielkich dochodów i skupić sie na jednym tylko zawsze jest ryzyko... ale chłop się wykańcza pracując po 20 godzin dziennie 7 dni w tygodniu

Hej wieczorową pora.U nas sypie śnieg, do rana to nas chyba zasypie :-D:-D

MamaMarcel trzymam za Was kciuki.
Dziunka jak rozmowa z Pania X ( nie pamietam imienia, sory :zawstydzona/y:)
Martolinka zdrówka dla synka

Edit: Dziunka

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULKI Z OKAZJI URODZIN.
a nie "Pani Gwiazda"???????

100 lat dla Julki!!!!!!

Ula od środy rano do dzisiejszego poranka stosowałam te specyfiki ;-)dziś od rana dostał 2 razy nurofen , już bez czopka . Na noc nie dałam już nic przeciwgorączkowego :tak:
a i zapomniałam o tantum verde do psikania

hehehe linka nie chcę ;p Tylko bylam ciekawa i myslalam ze moze sklep internetowy czy cus :)

oj to cięzka sprawa z tym pozycjonowaniem, w pracy musialam sie tym zajmowac tzn od drugiej strony, musialam znaleźć firmę, ktora naszą firmę spozycjonuje to skomplikowana sprawa jest! Trzeba w tym siedziec naokrągło i sie tym zajmowac!!! Nadal to dla mnie czarna magia! Duzo ma klientów? Bo jak tak to duza kasa tylko trzeba sie narobic.

reklama
Do góry