reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witam!!!

Martolinka jeszcze raz dużo zdrówka dla Antka

Mnie też coś rozkłada i chyba wezmę antybiotyk bo strasznie boli mnie gardło, no i boję się zarazić Pawła, jak rano kichał to już bylam wystraszona. On zawsze ode mnie łapie grrrr więc chyba się poswięcę i wezmę ten wstretny antybiotyk żeby on był zdrowy bo juz nie wiem co robić.

Mama ojej :-(najważniejsze, że już wiesz na czym stoisz

Dziunka 100 lat dla Julki i zastanawiam się czy te ciuchy to dala Ci ta szefowa która Cię z pracy wyrzuca??? Co za baba dziwna

Jagoda bunt nastolatki kiedyś się skończy zobaczysz, musicie to przetwać.

reklama
Ula na brak klientów nie narzeka. Teraz gdy pracuje po godzinach etatowych to może ich sobie nawet wybierać ale jak będzie się musial tym zająć na pełny etat to juz nie będzie miał tego luksusu no i trzeba mu będzie ich więcej. Gdyby udąło się utrzymac ta stopę co teraz w ostatnich miesiącach to byłabym bardzo zadowolona

edit:
wszyscy juz spac poszli?

Ostatnia edycja:
Nie kilolekuhttps://www.babyboom.pl/forum/members/kilolek-22491.html my jeszcze po herbacie. Przy okazji jeśli mama chiałaby jeszcze coś ratować to wyjazd chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem. Póki jest na miejscu sama jej obecność wywiera na niego presję. Nie widzę powodu aby mu ułatwiać życie. No ale bidula też miałaby ciężko. Prawa Marphyego mówią. "Rzeczy pozostawione samym sobie, zmieniają się ze złych na jeszcze gorsze" Biedny Marcelek bo on to nawet nie jest wstanie zrozumieć co się dzieje, czuje tylko że dzieje się źle. Żal serce ściska.:-(

Cięzko powiedzieć, bo nie wiadomo co sie stało. Może obydwoje potrzebuja ochłonąc i nabrac dystansu. Może chlop się bardziej postara i poukłada co narozwalał żeby wrócili. Teoretycznie cięzko gdybać.

Witajcie,

chcialam napisac, ze mam tesciowa juz w domu:tak:
i ze nie ma tragedii jak na razie:-D

I jak weszla to mi powiedziala: " Jak Ty ladnie wygladasz, chyba nic nie przytylas":szok:

martolinka super, ze Antkowi przechodzi:tak:

maxwell gratuluje samochodu:-):-)

Mama odezwij sie jakoś do nas!!

Czee
Dziunka - spóźnione życzenia dla Julki, oby miała jeszcze fajniejszy ten rok swego życia niż poprzedni;-), zdrowie jej nie opuszczało, a szczęście doczepiło się na zawsze;-)

Wiecie co przy tej chorobie czytam, chcę odpisać i nic nie pamiętam... dopiero po jakimś czasie pamięć wraca:szok::szok:

Dziunka 100 lat dla Julki i zastanawiam się czy te ciuchy to dala Ci ta szefowa która Cię z pracy wyrzuca??? Co za baba dziwna

Bo ona bardzo cierpi że mnie musi zwolnić;-)

Witajcie,

chcialam napisac, ze mam tesciowa juz w domu:tak:
i ze nie ma tragedii jak na razie:-D

I jak weszla to mi powiedziala: " Jak Ty ladnie wygladasz, chyba nic nie przytylas":szok:

No widzisz jak miło:-)

Z Panią Gwiazdą nie rozmawiałam, bo dziś A odprowadzał dzieci.;-)

Z Asią nie idzie wyrobić, opiszę na zachowaniu, uwaga, będzie długie:-D

reklama
Witajcie,
mały nie gorączkował ,ale kaszle jak stary gruźlik więc dla świętego spokoju przed weekendem idę go osłuchac.

Stwierdziłam ,że mam obsesje na punkcie porządku. M twierdzi , ze jestem od wczoraj nieznosna a mnie tak strasznie drażni ten syf dookoła. Niech oni juz skończa to malowanie , potem skladanie mebli itp;-)

Anawawka nie przejmuj się- minie:tak:

Do góry