reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ale dzisiaj dziwny dzień ,niby ciepło ale jak wiatr zawiał to już nie było tak fajnie :szok:
agrafka na pewno nic nie tracisz idąc z Alą do psychologa ,a dużo możesz zyskać :tak:
aza zdrówka :tak:
etna ,martolinka ale sobie słodzicie ;-):-)

reklama
cze
wczoraj padłam... a tu widzę martolinka dziś rodzi;-);-);-):-D:-D
Agrafka - wizyta nie zaszkodzi, bo z własnego doświadczenia wiem, iż stan spania z dzieckiem może się stać permanentny... rzadko śpimy we dwoje ( małżon i ja ) we własnym wyrze,
AZA - trzymaj się, zdrowia życzę, ja miałam podobnie ze 2 tyg temu non stop bym spała.
Ania - ja nawet nie wiem jaka była pogoda, bo siedziałam w domu...
Zostałam dziś znów z Gonią i już wiem, że po południu muszę się urwać, by odpocząć:-D:-D:-D

A tu wczoraj widzę było słodziutko (Etna i Martolinka:-p)..fajnie;-)
Martolinka, weź pogadaj z Alicją, bo my Ci do końca żyć nie damy!!!:-D:-D;-);-):-D:-D
Lotka, ja przeczytałam identycznie:-D
Mojej bratowej zmarła w niedzielę babcia..dzisiaj pogrzeb. A piszę o tym, bo jestem ciekawa (oj, ostatnio jestem wścibski babsztyl:-p), czy Ania przypadkiem nie urodzi (ma termin na 23-go kwietnia)..
Idę nastawić kawkę, która reflektuje?:-p:-)

A tu wczoraj widzę było słodziutko (Etna i Martolinka:-p)..fajnie;-)
Martolinka, weź pogadaj z Alicją, bo my Ci do końca żyć nie damy!!!:-D:-D;-);-):-D:-D
Lotka, ja przeczytałam identycznie:-D
Mojej bratowej zmarła w niedzielę babcia..dzisiaj pogrzeb. A piszę o tym, bo jestem ciekawa (oj, ostatnio jestem wścibski babsztyl:-p), czy Ania przypadkiem nie urodzi (ma termin na 23-go kwietnia)..
Idę nastawić kawkę, która reflektuje?:-p:-)
smacznej kawki, ja właśnie piję ;-)

Dziewczyny do porodu autobusem? ;-):-D:-D:-D To już taxi lepsza... jeszcze poród odbędzie się w niej i koncern darmowe przejazdy zapewni..;-);-):-D:-D:-D W autobusie może i tak samo, ale jaka to intymność;-)
Ojj chyba martolinka się obrazi na nas na fest:-D:-D:-D
maxwell - ojjj bratowa może urodzić;-)
ja chyba 2 kawę obalę, bo jakoś spać mnie się chce, a Gosia daje czadu.:cool2:

No Ana patrz, Martolinka urodziłaby w autobusie i w nagrodę ona albo Alicja (albo obie naraz) dostaną bezpłatny bilet do końca życia:-p:-p:cool2:
A moja bratowa mogłaby już urodzić..;-)w sumie już jest na bezpiecznym terminie:-)

reklama
dzien dobry

Martolinka jak się czujesz;-)bo my już zniecierpliwione ;-):-D:-D:-D:-D

nakrecam Igiego na wyjscie na dwór i po poduszkę z Miki do Biedronki bo są takie fajne i chce ,choć gada ze z Donaldem a potem ze z Plutem sam nie wie:-Dpójde to zadnej nie bedzie zanim się hrabia zdecyduje:-D

Do góry