maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
:-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

i to dziecko jest chore? ło matko, sił to ona ma za 4.
A jakie ma pomysły nieziemskie, to ja podziwiam skąd jej to się bierze.
i jak mi mały miał obiad zjesc!!! Wkurzam sie bo ostatnio stosuję zasadę ze po obiedzie wszystko ale do obiadu Oli nie moze podjadać, musi być przegłodzony lekko wtedy ze smakiem wszystko zjada, ale czasami babcia mi się wtrąca ze swoimi dobrociami, słodyczami. No nic ;-)

w piatek jade po ostatnie rzeczy (niewiele na szczęscie tego zostało) i mam wszystko
pozniej pranie i prasowanie jeszcze. Moze jakoś to będzie:-)
kurcze no tak nie może być
ale sie mu nie dziwie, przed wczorajsza nocka spał tylko 1.5 godziny.
3 razy jechał do sklepu, nie wychodzilo mu cos ale w koncu sie udało 
:-)czekamy ...Agrafka, a kiedy robiłaś Ali te testy? Ja muszę iść z Martulą do alergologa..raz, że jest na pepti, a dwa -ostatnio dałam jej trochę kaszki ryżowej (bez mleka) i ją wysypało (w zgięciach łokci i na kolankach)..
Agrafka ja mysle ze wizyta u psychologa to bardzo dobry pomysł![]()
moze w koncu poczujesz ze nie jestes sama z tym problemem, bedziesz miala wiecej sily dla swoich pociech i ich humorków