reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

dzien dobry

Martolinka jak się czujesz;-)bo my już zniecierpliwione ;-):-D:-D:-D:-D

nakrecam Igiego na wyjscie na dwór i po poduszkę z Miki do Biedronki bo są takie fajne i chce ,choć gada ze z Donaldem a potem ze z Plutem sam nie wie:-Dpójde to zadnej nie bedzie zanim się hrabia zdecyduje:-D
az sobie sprawdzilam strone biedronki, fajnie wygladaja, ciekawe jak z wykonaniem....?
za chwile ma byc "eko mama" w temacie wczesniakow... generalnie jej nie trawie, ale pewnie ogladne...

reklama
hej hej. widze ze jakos mały ruch tu na forum ;p w sumie garstka tych samych wytrwałych dziewczyn :)
u nas oki. czytam was na biezaco ale jakos nie mam weny do pisania....
od jutra biore sie za allegro to pewnie i marcelowi ciachne pare fot i sie pochwale ;p
u nas dzien leniwy od samego rana. wstalismy o 9 :shocked2: normalnie niemozliwe ze młody pospał tyle :)) napije sie kawy, młody zje sniadanie i smigamy na dwór. poza tym od kiedy przyjechałam do Raciborza to mam alergie ;p prycham, kicham i za przeproszeniem smarkam. No i ciekawe na co ;/ moze na męża :-D:-p nie wiem co jeszcze chciałam napisac więc........... miłego dzionka.

oh tez mam ochote na kawke :sorry: ae nawet bezkofeinowej sie nie napije jak sama jestem w domu.
A wlsnie powiedzcie mi dlaczego po kawie zbekofeinowej tez jest mi slabo? jakies pomysly? Moze z kawa bezkofeinowa jest jak piwem bezakoholowym, tyko z nazwy

Od rana walcze z Michala kupa na kibelek i juz mam serdecznie dosc. Zalozlyam pieluche, bo juz plakac zaczal, zeby mi sie znowu nie zabokowal
Generalnie na dwor tez nie mam sily isc. Spac mi sie chce.

Lotka byo cos ciekawego o tych wczesniakch?

oh tez mam ochote na kawke :sorry: ae nawet bezkofeinowej sie nie napije jak sama jestem w domu.
A wlsnie powiedzcie mi dlaczego po kawie zbekofeinowej tez jest mi slabo? jakies pomysly? Moze z kawa bezkofeinowa jest jak piwem bezakoholowym, tyko z nazwy

Od rana walcze z Michala kupa na kibelek i juz mam serdecznie dosc. Zalozlyam pieluche, bo juz plakac zaczal, zeby mi sie znowu nie zabokowal
Generalnie na dwor tez nie mam sily isc. Spac mi sie chce.

Lotka byo cos ciekawego o tych wczesniakch?
Jak zwykle wiecej sie spodziewałam niż było. generalnie zareklamowali portal Fundacja Wcześniak - Rodzice Rodzicom i w sumie tyle. No i Reni podkreslila potrzebe kangurowania takich maluszkow. Rozczarowana jestem zapowiedziami.

hej Mama !! Super że jesteś :)))
Napisz więcej co tam porabiasz, jak tam szukanie pracy ?

Ala dziś poszła do żłoba, rozpłakała się strasznie na wejściu, ale potem pani mi pisały że już ok i rysują pierścionki dla księżniczek. Ja dziś siedzę w domu i robię zakupy na allegro dla malucha...

Agrafko no nic nie robie siedze tu tak jak wczesniej z Marcelem w domu. Prace zaczne szukac dopiero wtedy jak uregulujemy swoja sytuacje rodzinną. Czy bedziemy razem, czy nie.... bo sami nie wiemy jak sie to nam poukłada. No i po drugie młody musi pojsc do przedszkola. Wiec w tym roku z pracy nici. Mam nadzieje ze cos sie w tym temacie ruszy w nowym roku. Ze juz sytuacja bedzie wyciszona, ustabilizowana, bede wiedziała na czym stoje i jak mam zyc i wtedy wejdziemy w nowy etap....

reklama
Agrafko no nic nie robie siedze tu tak jak wczesniej z Marcelem w domu. Prace zaczne szukac dopiero wtedy jak uregulujemy swoja sytuacje rodzinną. Czy bedziemy razem, czy nie.... bo sami nie wiemy jak sie to nam poukłada. No i po drugie młody musi pojsc do przedszkola. Wiec w tym roku z pracy nici. Mam nadzieje ze cos sie w tym temacie ruszy w nowym roku. Ze juz sytuacja bedzie wyciszona, ustabilizowana, bede wiedziała na czym stoje i jak mam zyc i wtedy wejdziemy w nowy etap....

rozumiem :)
To trzymam kciuki, zebyś była w przyszłosci zadowolona z podjętej decyzji :)
A zapisywałaś już Marcela do żłobka ? Raciborzu czy u rodziców ?

Do góry