martolinka
Mama i nie tylko :-)
kilolek na smakach powtórzyłam swój , sprawdzony przepis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dzieki. A nie boicie sei ze potrujecie towarzystwo? te kwiaty to sie jakos specjalnie zbiera? bo slyszalam ze to mleczko z lodyzki to trujace jestKikolek - a proszę bardzo Wielkie Żarcie - Przepis - Syrop z mleczu - dobry na kaszel

chociaz nie wiem dlaczego?! Moja tesciowa robi syrop z młodych szyszek i przyrostów sosem jest przepyszny. Do tego dodaje czasem alkohol i tymianek i podbiał.
Twój miodek bezpieczniejszy niż żarcie w słoikach dla dzieci
Mam nadzieję , ze nie "zeświruje" jak eko mama;-)Martolinka miodek z mleczy hihi czego to ludzie nie wymyślą:-)osobiście mnie nie przeraża"proes technologiczny" wyrabiania miodku...bo domyslam się ze zbierasz najlepsze kwiaty :-) ekologiczna mama.

)..
.