ja go czcze od samego rana ;-DDziś światowy dzień czekolady UCZCIJMY GO GODNIE!!!![]()
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ja go dzisiaj aż nad to uczciłam
;-)
Etna, a może ciąża?

;-)Etna, a może ciąża?

E
etna36
Gość
Ja go dzisiaj aż nad to uczciłam;-)
Etna, a może ciąża?![]()
ciąża ? a co to? ;-)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
KPMM?????????? co to?
Mama a daleko masz do tego przedszkola? Moze tak na dzien dwa go zapisz jak siedzisz w domu co?
Etna jak mniemam KPMM to bajka Klub Przyjaciół Myszki Mickey - Marcel tez ja uwielbia oglądać. Co do przedszkola to masz racje. Nawet na te 2 dni jak bedzie sie dało to go zapisze. Ja nawet myslalam ze na te 5 godz "darmowe" codziennie mógłby chodzić. My nie mamy do tutejszego przedszkola daleko, okolo 15-20 min spacerkiem w 1 strone. Wiec jaka tylko opcja bedzie mozliwa to go ulokuje..... o ile bedzie mógł tam chodzic. A jak nie to bedziemy czekali na liście rezerwowych.... To juz nie od nas zalezy ;p
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
No ciąża jak nicKPMM?????????? co to?
Martolinka że ja jeszcze nie smakowałam u ciebie tego miodku
Czekam az maz skonczy prace i jedziemy z Pawlem po niego i do spania. Padam dzisiaj na pysk i to nie wiem po czym.
Anawawka jak tam oczko małej???
Mama a daleko masz do tego przedszkola? Moze tak na dzien dwa go zapisz jak siedzisz w domu co?
Kilolku jak Twoje cisnienie?

;-)Martolinka - eko-mama to brzmi dumnie

Maxwell - moje w aucie się opluwały, gryzły... chyba na deszcz.
Bo pokropiło.
Etna - z prawego przeszło na lewe, mam nadzieję, że do jutra wieczór zniknie, tak jak Hance;-); co do zmęczenia ja stawiam na przesilenie,;-)
Znikam, bo niedługo trzeba towarzystwo położyć.. ciekawe kiedy zasną.

Maxwell - moje w aucie się opluwały, gryzły... chyba na deszcz.
Bo pokropiło.Etna - z prawego przeszło na lewe, mam nadzieję, że do jutra wieczór zniknie, tak jak Hance;-); co do zmęczenia ja stawiam na przesilenie,;-)
Znikam, bo niedługo trzeba towarzystwo położyć.. ciekawe kiedy zasną.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ana, powodzenia z usypianiem..co do plucia: Marta zaczęła "bawić" się śliną, a leżąc na brzuszku ślinka jej cieknie..no więc Marycha na to, żeby nie być "gorszą", też mi zaczęła pluć

sawi
szczęśliwa żona i mama
witam wieczornie
jakaś nerwowa sie zrobiłam.wszystko mnie drażni...
nigdy też nie jadła miodku z mleczy
i również nie lubie eko mamy Reni Jusis (nawiedzonej)
Kilolku podaj do siebie maila to jak uda się dziś to przeslę fotki i wybierzemy coś żeby dziewuszkom się pochwalić (bo my dziś sie spotkałyśmy)
jakaś nerwowa sie zrobiłam.wszystko mnie drażni...
nigdy też nie jadła miodku z mleczy
i również nie lubie eko mamy Reni Jusis (nawiedzonej)
Kilolku podaj do siebie maila to jak uda się dziś to przeslę fotki i wybierzemy coś żeby dziewuszkom się pochwalić (bo my dziś sie spotkałyśmy)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Maxwell - moje w aucie się opluwały, gryzły... chyba na deszcz.Bo pokropiło..
Słyszałam , ze psy na deszcz śmierdzą , ale nie słyszałam żeby się dzieci opluwały i gryzły

reklama
Śpią moje zwierzaki
Właśnie cd świętowania czekoladowego mam,
Maxwell - ojjj, to szybko podłapują jedna od drugiej
Martolinka - bo te moje to dziwne stwory, Gośka ma narowy psa, leży, sapie, aportuje, liże ,,, twierdzi, że moja ręka to jej kość.
Więc może nie śmierdzi jeszcze , nie ma mokrego nosa i nie wylizuje sobie co nie co.. ale upodobania ma psie.;-)

Właśnie cd świętowania czekoladowego mam,

Maxwell - ojjj, to szybko podłapują jedna od drugiej

Martolinka - bo te moje to dziwne stwory, Gośka ma narowy psa, leży, sapie, aportuje, liże ,,, twierdzi, że moja ręka to jej kość.
Więc może nie śmierdzi jeszcze , nie ma mokrego nosa i nie wylizuje sobie co nie co.. ale upodobania ma psie.;-)Podobne tematy
P
- Odpowiedzi
- 12
- Wyświetleń
- 2 tys
Podziel się:

.