• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

i po pracy...

maxwell nie kupiłam bo nie zdazylam kasy z bankomatu wypłacić ale u Nas sporo tych poduch i kupie myszkę miki

dzięn czekolady to ja mam cały rok:-D

reklama
haha no wlasnie piątek 13-go :cool2:
a my dzisiaj w południe mamy gości z niemiec. Przyjechała siostra D. z mężem no i wpadną na kawe i zobaczyć chrześniaka bo 1,5 roku nie widzielismy się przez choroby które ich nawiedzały :-( Ogarnę nas i śmigamy na wczesniejszy spacer i po coś słodkiego bo nic nawet do kawy nie mam ;-)

Witam się i ja z rana:-)
Mąż się wieczorem przyłożył i...ładnie mnie "poprzepraszał";-):-D Dlatego tak szybciutko znikłam..
Marta miała tylko jedną pobudkę na papu, tzn. o 4.00, więc luzik..tylko Marycha już od 6.00 na nogach:wściekła/y::baffled:
Martolinka, dobrze pamiętam, że masz dziś wizytę? Więc trzymam kciukasy;-)
Agrafka, ja dzisiaj pierogi ruskie z Biedronki:-D:-)
Polaa, to Wojtuś Ci buszuje nad ranem najbardziej? Marta buszowała w brzuchu w nocy najbardziej i potem się sprawdziło - długo miała poprzestawiane noc z dniem..:baffled:
Cleo - o tak jak ja:zawstydzona/y:;-) - chodzi mi o dzień czekolady..no, chyba, że akurat dietuję:-D:-D
Też zmykam zrobić kawkę;-)

witjcie porannie
szaro, buro, slabo ale co sie dziwic jak czllowiek w koncu ma normane csnienie to nie umie funkcjonowac.... :baffled: ehh nalezy sie ciesyc ze slabosci i zapakowac sie do wyrka. Tyko lodowka kompletnie pusta ale trudno, zrobie im nalesniki i niech sie ciesza

witjcie porannie
szaro, buro, slabo ale co sie dziwic jak czllowiek w koncu ma normane csnienie to nie umie funkcjonowac.... :baffled: ehh nalezy sie ciesyc ze slabosci i zapakowac sie do wyrka. Tyko lodowka kompletnie pusta ale trudno, zrobie im nalesniki i niech sie ciesza
to jakie dziś ciśnienie?
ja senna bardzo,dlatego niebawem kawe mocną sypaną strzele sobie

my dizś w domku siedzimy
nie mam ochoty wychodzić w taką pogode
a planowałam wypad do klubu malucha
zupka już sie pyrkoli na małym ogniu (krupniczek)
a na drugie będą mielone (tylko mięsko się rozmraża i potem je zmielić muszę) z kapustą zasmażaną i ziemniakami

w ten weekend mam szkołe ale tylko pójdę w niedziele
i zostaną tylko 3 zjazdy (czyli niebawem egzaminy)
jakiś ten semestr jest lipny...połączyli nas z 2 grupami,nie dają materiałów,nic nie da sie notować wiec skąd mam sie uczyć....ehhhh
moze któraś z Was kończyła administracje i ma jakieś materiały w kompie?

Witajcie,

skończyłam właśnie pomidorową i zaglądam do Was - już po wizycie. Szczegóły w odpowiednim wątku;-)

mam nadzieję , ze ten 13 piątek będzie szczęśliwy mimo wszystko;-)

Witamy kawusia zrobiona. Jasiek się bawi ma teraz etap, że siedzi u siebie w pokoju i dyskutuje sam ze sobą, albo nie wiem z kim. jak tylko wejdę to siedzi cichutko z zawstydzoną miną. Nie wolno mu przeszkadzać. Słodkie to co tam sobie gada, bo pdsłu****emy go troszkę :zawstydzona/y:

Rano byłam na zmianie opon wymarzłąm jak ch.... a teraz wyszło słonko, może ten dzień nie będzie taki tragiczny.

reklama
U nas nawet właśnie słoneczko wyszło..może posuszy te kałuże ze wczoraj;-) Muszę Marysi kupić nowe kalosze, bo ze starych wyrosła:baffled:
Sawi, ja nie pomogę, jestem po polibudzie (odpadki)
Martolinka, na pewno będzie szczęśliwy!!!
Agrafka, już masz tyle propozycji na jedzonko na dzisiaj, że szok:-):-D
Pathanka, jak po rozmowie kwalifikacyjnej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry