• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Prawo administracyjne 3/3[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Postępowanie administracyjne 2/2[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Publiczne prawo gospodarcze 2/2
[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Instytrucje i źródła prawa w Unii Europejskiej[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Postępowanie egzekucyjne w administracji[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Organizacja ochrony środowiska[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Ochrona własności intelektualnej[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Prawo i postępowanie karne skarbowe[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Zarządzanie zasobami ludzkimi[/TD]

[TD="class: xl69, width: 292, colspan: 4"]Monograf: Prawo gospodarcze UE[/TD]

to są przedmioty jakie mam w tym semestrze

Cześć dziewczyny w piątek 13-stego ;-) U nas ciepło ale bez słońca.
Cleo, Maxwell Ja też mam cały rok święto czekolady:cool2::szok::-D:-D
Kilolek super że ciśnienie ok
A co u Dziunki??Martolinka wiesz coś??

oooo widze ze mamy podobne menu na dzisiaj dziewczyny ;p u mnie na ogniu robi sie wywar na pomidorowa a mielone mam w lodówce. chciałam dzisiaj te mielone ryba przegrodzic ale mamy gosci wiec odpuszczam ;p
Takze jestesmy wyszykowani, ciacho kupione, II sniadanie zaliczone i czekamy na gości :))

Gonia ma dziś humorki, deszcz popadał, zimno jak nie powiem gdzie i wyszło, że z moich cichych planów nici.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A chciałam okna pomyć....
Sawi - nie pomogę ja po polibudzie, podyplomówkę niby w podobnej tematyce robiłam, ale nie mam materiałów..
Mama - to sympatycznego spotkania życzę.;-)

Witam,

niedawno wrocilismy z miasta, Kuba zjadł pomidorówkę (widzę, ze dzisiaj ta zupa kroluje:)), i poszedł spać, do 5 pewnie pociągnie:tak:
Ja wykończona, ale mam kondycję, szok:zawstydzona/y:

Pogoda w miarę chociaż przed chwilą padał deszcz z gradem:baffled:

maxwell nie strasz bo jak u nas sie to sprawdzi to Mały chyba w ogole nie bedzie spał:-D Oj, daje znać o sobie, nie ma co. W sumie dobrze tylko czasami mam dość:zawstydzona/y:

Mama udanego spotkania:tak:

Wypadałoby coś w domu zrobić a tradycyjnie nie chce się:zawstydzona/y:
muszę mojego trochę "pogonic", w końcu ma weekend:-)

Witajcie popołudniowo

Ja dziś mam mega powera i od rana nawet nie usiadłam. Oli na dodatek dzielnie mi pomaga i nie chciał zasnąc na drzemkę, a co. Rano wysłałam go z babcią na spacerek oczywiscie na przejazdy a koło domu mam dwa, dalej jeden na miescie trzeci wiec mieli co robić, pociągi królują. Ja z rana ugotowałam pieczarkową ze smietaną kremówką wyszła taka pyszna ze szok! gdybym wiedziała ze taka dobra bedzie zrobiłabym cały gar a tak ledwie dla H starczy bo a to do babci poszła miseczka a to siostrzeniec mnie nawiedził na obiad, a to zjadł Oli, ja. Ugotowałam tez mięso gulaszowe w sosie z makaronem, tez niewiele zostało dla H a wyszło pyszne oraz upiekłam dwa keksiki - jakie dobre :-D

Wykąpałam się, OLi w pokoiku kupę produkuje i coś gada do siebie, zaraz zbieramy sie do banku wpłacic pieniądze i na spacerek. Oby do wieczora, mam nadzieje ze ten mój zasnarkany Olis szybko pójdzie spac :tak:
A właśnie muszę jeszcze mu tran zapodać i w sumie nie wiem co jeszcze bo katarzy od paru dni, nie wiem czy z syropami wylatywać bo psikac do nosa sobie nie daje, a jak zrobię to na siłę to wielki płacz i obraza a nos zatkany.

No nic spadam i miłego weekendu życzę. U mnie swieci słonko od popołudnia wiec lecimy.

reklama
Polaa - to teraz u Was pogoda barowa, u nas jakoś się rozjaśniło i jest w miarę, choć wiatr silny.
Byliśmy u lekarza, bo zaświadczenie potrzebne do żłobka, że zdatna, mamy, muszę jeszcze wybrać się do apteki po lipomal, by był w zapasie.
A od dziewczyn podłapała zapalenie moja teściówka.... :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry