gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Lotka podziwiam 550km.Dobrze że szczęśliwie.
Mama znó coś nie tak z Twoim?
Kacper dziś z samego rana wpadł w histerię bo sniadanie chciał jeść przy bajkach. (tak jadł u babci). Trwało to dobre pół godziny.
Myślałam że wyjdę z siebie ale nie uległam.Wrrr A jak mnie to zmęczyło.
Marta słyszałam że na wywołanie skurczy dobry jest wiesiołek a także liście malin ale to wiesz.Życzę Ci tak szybkiego porodu jak miała moja siostra. Po 22 zaczęły się w miarę regularne skurcze.Przed 3 była w szpitalu a o 6.40 urodziła. Położne jej pomogły.Dostała oksytocynę bo miała skurcze ale bez rozwarcia.Dostała jeszcze jakieś inne leki.Nawet na dotlenienie dziecka.
Lotka podziwiam 550km.Dobrze że szczęśliwie.
Mama znó coś nie tak z Twoim?
Kacper dziś z samego rana wpadł w histerię bo sniadanie chciał jeść przy bajkach. (tak jadł u babci). Trwało to dobre pół godziny.
Myślałam że wyjdę z siebie ale nie uległam.Wrrr A jak mnie to zmęczyło.Marta słyszałam że na wywołanie skurczy dobry jest wiesiołek a także liście malin ale to wiesz.Życzę Ci tak szybkiego porodu jak miała moja siostra. Po 22 zaczęły się w miarę regularne skurcze.Przed 3 była w szpitalu a o 6.40 urodziła. Położne jej pomogły.Dostała oksytocynę bo miała skurcze ale bez rozwarcia.Dostała jeszcze jakieś inne leki.Nawet na dotlenienie dziecka.
takze ani wyjaśnić, ani pogadać ani nic.... Chyba nici z naszego "naprawiania" związku. Ten czlowiek nie wie czego chce ale ja wiem ze nie bedzie mnie poniżał w nieskończoność. Jakby o mnie chodziło to by mnie tu juz dawno nie bylo ale jeszcze dla Marcela spróbować chciałam, no ale sie nie da....
a o 3,30 stwierdzil, ze jest wyspany i chce juz wstawac