• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Hej
Lotka podziwiam 550km.Dobrze że szczęśliwie.
Mama znó coś nie tak z Twoim?

Kacper dziś z samego rana wpadł w histerię bo sniadanie chciał jeść przy bajkach. (tak jadł u babci). Trwało to dobre pół godziny.:angry:Myślałam że wyjdę z siebie ale nie uległam.Wrrr A jak mnie to zmęczyło.

Marta słyszałam że na wywołanie skurczy dobry jest wiesiołek a także liście malin ale to wiesz.Życzę Ci tak szybkiego porodu jak miała moja siostra. Po 22 zaczęły się w miarę regularne skurcze.Przed 3 była w szpitalu a o 6.40 urodziła. Położne jej pomogły.Dostała oksytocynę bo miała skurcze ale bez rozwarcia.Dostała jeszcze jakieś inne leki.Nawet na dotlenienie dziecka.

reklama
Owszem dziewczyny, z moim znów cos nie tak. Co innego mówił/mówi a co innego odkrywam ze robi. Do tego jak chce o tym rozmawiac to obraza sie na amen i moge sie wyprowadzac jak mi sie nie podoba :eek: takze ani wyjaśnić, ani pogadać ani nic.... Chyba nici z naszego "naprawiania" związku. Ten czlowiek nie wie czego chce ale ja wiem ze nie bedzie mnie poniżał w nieskończoność. Jakby o mnie chodziło to by mnie tu juz dawno nie bylo ale jeszcze dla Marcela spróbować chciałam, no ale sie nie da....

Kurcze,człowiek chce mieć dom,rodzinę choćby ze względu na dziecko a taki palant (przepraszam) nie chce,nie zależy mu.Ręce mogą naprawdę opaść.Współczuję zwłaszcza że nie pije więc jakiegoś złego przykładu dziecku nie daje.Noo ale co zrobić jak człowiek nie dojrzał do małżeństwa, rodzicielstwa? Mama przepraszam ale naprawdę ten Twój chłop to palant.

nom. zgadza sie. Normalnie nic mi sie nie chce. Albo ten czlowiek ma rozdwojenie jaźni albo robi mnie tak w bambuko ze szkoda gadać. Nie rozumiem jak mozna gadac ze chce byc tylko z nami, ze mnie kocha itp a tu spotykac sie obcowac i pisac spoufalające wiadomosci z kochanicą. Widocznie nie do konca z nia zerwał.... Najgorsze ze to on jest obrazony i nie widzi w tym problemu. Jak mi sie nie podoba to droga wolna.....
OKI moge isc tylko co z uczuciami Marcela? Juz pal licho moje.... a do tego jak zyc dalej? Co mam za przeproszeniem zdechnac z głodu? Nie po prostu zgotował mi koszmar nie zycie

witam z rana, mega newyspana. Mojemu dziecku ie dzisiaj jkies muchy snily i co chwle wolal by je przepedzac :baffled: a o 3,30 stwierdzil, ze jest wyspany i chce juz wstawac :eek:

mama przykro mi

Owszem dziewczyny, z moim znów cos nie tak. Co innego mówił/mówi a co innego odkrywam ze robi. Do tego jak chce o tym rozmawiac to obraza sie na amen i moge sie wyprowadzac jak mi sie nie podoba :eek: takze ani wyjaśnić, ani pogadać ani nic.... Chyba nici z naszego "naprawiania" związku. Ten czlowiek nie wie czego chce ale ja wiem ze nie bedzie mnie poniżał w nieskończoność. Jakby o mnie chodziło to by mnie tu juz dawno nie bylo ale jeszcze dla Marcela spróbować chciałam, no ale sie nie da....
oj Mama, rece opadaja na tego Twojego chłopa... ale skoro sama widzisz, ze nie ma nadziei to znow ciezka sprawa, dla samego "dobra dziecka" nie ma czasami sensu czegos ciagnac :-( skoro nawet Wasza wyprowadzka nic nie zmieniła... :-( nie męcząc sie z nim Marcel tez moze miec tate, bedzie go odwiedzał, spotykał się z nim. to już nie to samo co 'normalna" rodzina, ale czasami lepsze niz siedzenie dziecka w takiej atmosferze :-( tulam Cię mocno...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry