• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

a leje na to za przeproszeniem. Co chciałam napisac to napisałam w wieksze szczegóły nie bede sie juz wdawac.
On jest niereformowalnym lovelasem a ja tego nie bede tolerowac. Więc albo.......... albo.

reklama
Hej
my po ciezkiej nocy :-( Kuba sie obudzil z wielkim rykiem i krzykiem wolal mama ale nie dal sie tknac wiec sila go wzielam na rece i poszlismy do kuchni zeby Lenki nie obudzil. Dobrze ze wkrotce wracamy do NO bo on tu za duzo wrazen ma i w nocy wszystko przezywa.
Mama wspolczuje sytuacji a nie myslalas zeby pogadac z ta jego druga ?
Lotka trzeba bylo przerwe na kawe zrobic ;-)
ana biedulko nic ci dziewczyny pospac nie daja

hmmm tak myslalam o tym. ale jak ona jest tak zakłamana i obleśna ze nie interesuje ją czy chłop zonaty czy tez nie to myslisz ze prawde powie? phi. Nie sadze...... na serio nie wiem co jest dobre w tej sytuacji. Bo jesli D. by sie zdecydował co chce to ok. A jak on tak lewituje i tu i tu to troche ciezko. A ja dupa wołowa nie chciałabym rozbijac rodziny Marcelowi no ale tez nie chce sie traktowac jak [nie powiem co]........... :(

Ale moze on jej tez naopowiadal jakis klamstw? Ja bym sprobowala bo w koncu nic na tym nie trace a zawsze moge zyskac. Oczywiscie zrobisz jak uwazasz ale jesli on tak oklamuje ciebie to skad pewnosc ze jej tez ?

Aniu ale czy to coś da. Może skończyć się na tym że ją straci ale nie zmiei myślenia.Prędzej czy później znajdzie inną.Do tego trzeba wiedzieć czego się chce.Starać się i mieć silną wolę.

Mama współczuję, TY wiesz najlepiej jak się czujesz i jak to wpływa na Marcela, wiem, że Marcel kocha tatę, ale... ;-)
Ania - nie jest źle z tym wyspaniem dziś, bo padłam przy usypianiu:-D:-D:-D
Martolinki coś nie ma , czyżby jednak...??;-)
U nas pada, szlagggggggggggg

mama, mozesz sprobowac moze ci powie, jak wygladaja ich kontakty... poza tym naprawde nie wiadomo,co on jej powiedzial. ja mieszkalam w polsce z narzeczonym i po kilku latach dowiedzialam sie,ze tuz przed moim wyjazdem do anglii (najpierw mielismy jecha crazem,ale on zmienil zdanie i stanelo a tym,ze jade sama na 6mies zarobic na slub!) poznal sbie dziewczyne i powiedzial jej,ze wprawdzie mieszkamy razem,ale ja go zostawilam, bo sobie jade do anglii,a on mnie tak kocha biedny, no i ona go pocieszyla itp. to wszystko wyszlo dopiero po 3 latach, gdy ona go zostawila i napisala do mnie na nk z przeprosinami. i byla w wielkim szoku,ze my wciaz bylismy wtedy razemi i mielismy slub zaplanowany......

Witajcie,
jedziemy dziś do etny na grilla e zobaczymy czy deszcze nie pokrzyżuje planów. Zamierzam zjeść tłustą , grillowaną kiełbasę , bo potem moze być różnie
wink2.gif

na poród się nie zapowiada więc bedziemy w ten weekend używać życia
wink2.gif
o ile z 2 latkiem to możliwe
wink2.gif

reklama
coz za pogoda :-( a milo byc tak ładnie, mialam meza do prac ogrodowych zagonic :-( ehhh
ale udalo nm sie do meblowego chociaz wybrac i zakupic komode dla Zuzi. Co prawda trzeba na nia przynajmnije tydzien poczekac le mamy to z glowy. A zmeczylam sie jakbym cale miasto obeszla

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry