reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

agrafka bardzo współczuję!!!!
u mnie tez ostatnio histeria jest dobra na wszytsko i to w dwuch odslonach. Brakuje tylko żeb Zuzia zaczęła histeryzować. Nie wiem z czego to wynika. U Michala pewnie z wieku ale u Kuby??? dzięki niebiosom za waleriane

reklama
Agrafka gratuluję przełamania się Ali. I współczuję tej histerii :-( takie napady szału z przewracaniem wózka miała Julia jak urodziła się Asia, tyle że ona była starsza od Ali o rok. Dobrze że ją zabrałaś z tej księgarni:tak:

U nas spokojnie, ale chyba dlatego ze nie wstajemy rano do szkoły... jedna histeria była przedwczoraj bo dziecko nie chciało się umyć :/// ale w końcu poszła do łazienki - wygraliśmy :-)

A dziś wstała jak nigdy ekspresowo do przedszkola :-) pół godzinki i już byłyśmy w drodze :-)

chyab wiek taki na histerie
bo moja Emi w domu jest ok
ale wczoraj na miescie (dokładnie na bazarku) wydziwiała,musiałam ja siłą odciagnąć od stoiska
chciała coś ale nie wiedziała co,
co chwila zmieniała zdanie a we mnie sie gotowało...

dzis poszła do przedszkola
odbiore ją po 15

hej
agrafka to zapraszam np w wakacje :tak: , jeśli chodzi o histerie to współczuje
kilolek a może Kuba dlatego histeryzuje bo widzi że Michał to robi i może coś tym osiągnąć ?? ja widzę u nas że jak Lena się rozpłacze z jakiegoś powodu i my ją bierzemy na ręce to Kuba to podłapuje i jego też trzeba wziąć i przytulić
u nas ostatnio Kuba ma ochotę robić lub nosić coś jak : jak D ubiera czapkę z daszkiem to Kuba wychodząc z nim chce czapkę z daszkiem jak tata , jak Lena ma czapkę z pomponem to on chce jak Lena , jak ona ma bluze z kapurem to on che jak Lena , jak ja ubieram rękawiczki to on chce jak mama :szok::-), czasami ciężko go ubrać ;-)

AniaSm już chyba prędzej Michal od Kuby załapał, bo Kuba ma tak od dawna tylko mu się nasiliło. Tyle, ze u nas nic poza moją wścieklością i ewentualną awanturą histeriami osiągnąć się nie da. Nie wiem jak to wygląda w przedszkolu gdy tam histeryzuje, bo histeryzuje dużo częściej niz w domu

Dzień dobry!
jak wczoraj obejrzałam prognozę pogody to złapała się za głowę . Zima kontratakuje . Wyszłam na balkon i faktycznie zimno.
Ala wstaje ostatnio około 5.50-6 . Dziś już była gotowa do akcji 4.45. Zupełnie nie chciała spać. Przy okazji obudziła Antka. Teraz w najlepsze śpi.
KIlolek a panie żaliły Ci się na histerie Kuby?

hejka

a Igi dziś jaki grzeczny o matko! zjadł serek,obejrzał bajkę ubrał się i do przedszkola "jechał" udawał że jest traktorem ...szok szok szok...

zobaczył w kiosku na wystawie jakąś gazetkę z piratami..ale mówię że kupię jak dostanę pieniązki z pracy albo dzis albo jutro..."dobze mamo"

no własnie zima podobno ma wrócic:wściekła/y:

Martynka poszła do przedszkola, ale coś kaszel ma coraz większy i jutro zostanie w domu!
Kurde też patrzyłam, że zima ma wrócić :szok: a ja kozaki do garażu wywiozłam! muszę po nie jechać! dobrze, że choć Martynki zimowych ciuchów nie powywoziłam! moje dziecko wczoraj wchodzi ze mną po schodach jak wracałyśmy z przedszkola i mówię jej, że jeszcze będzie zimno! a młoda mi na to "mamo nie wiesz!? w marcu jak w garncu" :-Dpewnie w przedszkolu mieli o tym zajęcia i pewnie piosenki się uczyli :-D
Miłego dnia!

reklama
Emi została dzis w domu bo znowu zasikała posciel a nie mam tyle kompletów
wiec zostawiłam ją w domu
codziennie Helusi zmieniam pościel na przemian z przedszkolną
mam w sumei 4 komplety ale na taką pogode to jeszcze chyba za mało,bo nei schnie mi w jedną noc

Do góry