reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Cze
Dziunka - no właśnie mówię o terenie Pomorza - moja matka ma nadczynność, moja koleżanka i jej tata mieli też kłopoty... , już nie mówiąc o WAS;-)
Ilona - przyłączam się do chcenia:-D:-D:-D:-D
Leży sobie u nas śnieg, w nocy Hanka kaszlała, było sucho, mroźno i ... chcę wiosny!! a we wszystkich programach ogrodniczych każą odkrywać rośliny po zimie.:szok::szok:

reklama
U nas też biało :-(
dziunka Martyna miała w nocy temperaturę, (około 1 w nocy 38 stopni, podałam jej ibum i od tamtej pory tem w normie) narzeka na gardło (ma czerwone), mało je. nie wiem czy nie podjadę z nią na pomoc doraźną, żeby choć obejrzeli i osłuchali ją, bo też kaszle (do wczoraj kaszel był suchy, teraz jest odrywający - robię jej inhalacje), ma też katar :-(

Witajcie,
dziś w końcu basen po długiej przerwie. Antek zachwycony, Ala jak to Ala obojętnie do sprawy podeszła. Część jej grupy już przejdzie "na duży basen" , ale córcia jeszcze nie.
Etna muszę teraz zrobić FT4 i umówię się do endo. Nie liczę na NFZ a prywatnie to praktycznie z miejsca można sie dostać. Dzwoniłam do tego chirurga co mi poleciłaś w sprawie ósemki , ale zapisy na NFZ dopiero od 28 marca:tak:
Czas zleciał i już za troszkę ponad tydzień ruszamy z koleżanką na koncert MIcka Chucknalla :tak:

a kysz choróbska!!!:tak:

Nie byłam z młodą u lekarza :-( od tej 1 w nocy nie ma temperatury, kaszel bardzo sporadyczny , jedyne co to katar. na razie czekamy. podaje jej jakieś tam syropki, robimy inhalacje i zobaczymy! na pewno w poniedziałek do przedszkola nie pójdzie! być może poślę ją dopiero w czwartek! no, ale to zobaczymy!

Widzę, ze nie tylko ja nie wiem w co ręce włożyć, bo wiatr tu hula dosłownie!!

Moja szatańska pereleczka usnęła na ekspresowej wycieczce do sklepu i teraz drzemie na klatce w otwartch drzwiach na dwór coby się dotlenic. Pizga mi po plecach ale przynajmniej mam chwile by zjesc sniadanie. A moze i nawet kawy się napiję?!!
ni dostałam si dzisiaj do lekarza, zapisąłam ją na jutro (a mamy w klubie spotkanie chustowe z doradcą :-:)-:)-( zapłaczę się dosłownie)

Witajcie,
Ala się zlitowała i ostatnio lepiej śpi. W zasadzie większość ciepłych rzeczy zimowych już pochowałam a jednak trzeba było je jeszcze wyciągnąć. Jeszcze tylko parę dni:tak:
Zrobiłam farsz do pierogów ruskich i trzeba jeszcze je dziś jeszcze zagnieść a mam dzień lenia;-)

Witajcie,
kolejny zimowy poranek ;-)Ala przespała znowu całą noc więc jestem jak bogini ;-)
Tak nieśmiało pytam gdzie jesteście?

Hej!
Ja jestem tylko jakoś tak bez weny do pisania :-( ta pogoda mnie dobija, Martyna znów spała z nami, przez ten kaszel bidulka spać nie może więc ja jestem połamana i niewyspana :-(i ten padający śnieg :wściekła/y:czekam na wiosnę choć pewnie szybciej doczekam się na ten nasz wyjazd ;-)na Majorkę ;-)

Miłego dnia

reklama
A ja jestem w pracy cudem się dostałam, bo ślizgawka i śnieżyca na całego, na szczęście moja strzała odpaliła. Jaśko już lepiej, śpi ładnie i tylko w ciągu dnia troche w nosie mu przytyka i co jakiś czas odkaszlnie. Za to ja znowu połamana. Od początku roku jestm non stop chora, wynika to chyba z tego, że nigdy nie wyleczyłam się do końca, a panicz coraz to nowe wirusy przynosi do domu. Śmieją się, że jestem najsłabsze ogniwo i wymiękam. Musiałabym iść na morfologię, ale kiedy. Przydałoby się z 2 tyg wolnego - pomarzyć zawsze możńa :cool2:

GWIT ZDRÓWKA !!!

Do góry