reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dzięki dziewczyny za szybkie przepisy, ciasto pierwsze już w piekarniku, zaczęłam robić jak tylko Lotka wstawiła przepis. Straszne te moje zachcianki:zawstydzona/y: , ciasto zrobiłam z tego co miałam i mam nadzieje że zjedzone na ciepło bedzie smaczne, miałam dwa jabłka tylko ale dodałam trochę musu morelowego zobaczymy, ale pachnie na cały dom. Następne przepisy tez mam zamiar wypróbować :tak:.
W międzyczasie zjadłam śledzie w śmietanie
:rofl2: .
ja ostatnio na cieplo wsunełam prawie połowe <wstyd> heh
az mi sie przypomnial smak połaczenia ciastowo-sledziowego :D mniam :D

reklama
etna wymaz z ucha mam juz dawno. Nie pamiętam nazwy bakterii ale jakas niezbyt szkodliwa, wrażliwa na wszysto i nie wiedzą jakim cudem ona za kazdym razem wraca.
Z okiem jest problem taki, ze jest u nas tylko jedna okulistka co przyjmuje takie małe dzieci, bierze 100zł za trzaśnięcie drzwiami i mówi "masaz pomoże a jak nie pomoże to prosze przyjsc za tydzien" przychdze za tydzien a ona ze moze pomasujmy jeszcze tydzien. No kurde mnie nie stac 400zł na okuliste bulic zeby sobie pogawędzic czy masowac czy nie a pediatra za bardzo nie chce się w to oko wtrącać, bo dziecko pod opieką okulisty (w tej samej przychodni) eraz te krople to od pediatry dostalam, bo okulistka kazala czekac do czerwca ze po operacji sie poprawi a na operacje musi byc zdrowa, ropiejace oko to moim zdaniem jest choroba
za 10 dni jedziemy do kajetan moze tam się nami zajmą jak nalezy

Etna fajowo masz :-D

Wy tak tu o ciastach, ślinka leci, a ja drugi dzień na diecie - i to norweskiej. Taaaaak, ta przeciwniczka wszelkich diet jest na diecie :-D :-D :-D
Ale idzie mi super, piszę po cichu żeby nie zapeszyć ;-) jeszcze tylko 12 dni
:rofl2:

Nie dziękuję ;-)

A chyba mam ten sam jadłospis co Sawi na dietach wklejała. Jajka, grejpfruty, kawa, herbata, warzywa, wołowinka, kurczak, dwa razy przez te 14 dni mam chyba pieczywo. Wszystko w minimalnych ilościach więc w sumie chodzę głodna już o tej porze. Bo w dzień jakoś da się wytrzymać. Piję dużo wody i czekam na cud :-D

Etna a już będziesz mogła wrócić do pracy? Bo myślałam że już do rozwiązania będziesz musiała być na zwolnieniu. Ale się cieszę tą Twoją ciążą :-) i mimo wszystko trzymam kciuki za dziewczynkę :-) Jaki macie plan jeśli chodzi o pomieszczenie się w domu?

Witam porannie

Dzisiaj w planie zupa kalafiorowa :-p

Paweł odstawiony do przedszkola przez męża, a ja mam kolejny dzień lenistwa, ale zwolnienie mam do 17.05 potem jeszcze wracam do pracy.
Czemu jak ja mam czas pogapić się w telewizor to musi byc na TVN ta głupia baba grrrr nie znoszę jej.

P.S. właśnie doczytalam w moim suwaczku że w 8 tyg mojemu dziecku znika ogonek - ale to dziwnie brzmi :)
czyli bedzie dziewczynka ;-)

dziunka uważaj z ta dieta. Oczywiście trzymam kciuki, ale na studiach moja przyjaciolka z która mieszkałam stosowala te diete przy mnie i pod koniec mdlała niestety, ze nie wspomnę o zasypianiu nad notatkami tak była wykonczona. z tego co pamiętam to dieta, w której szybko i dużo spadasz na wadze a to chyba nie jest dobre - efekt yo yo?

etna zycze przed wszystkim zdrowego maluszka:) ja również inaczej przechodzę te druga ciaze, jem o wiele więcej (cholerka!) i to tez takiego niezdrowego jedzenia:( pracuje caly czas, do końca sierpnia mam zamiar. Poki mogę to nie chce siedzieć w domu bo znowu dostane swira;)

miłego dnia!

Meadow ja jestem przeciwna wszelkim dietom, zdaję sobie sprawę jakie spustoszenie sieją w organiźmie, nawet nie czuję się źle ze sobą żeby koniecznie się odchudzać, ale jak mus to mus ;-) nie mieszczę się w kieckę na Komunię ;-) Próbowałam zdrowo z trenerką wellness i niestety, może 3 kg zrzuciłam. A yo-yo niech będzie ale po Komunii :-D
Kolega chodzi do dietetyczki, chudnie fajnie ale razem z portfelem, a ja na razie nie mogę sobie na to pozwolić.

Etna oj teraz hormony Ci szaleją to pewnie w teściową piorunami strzelasz co? :-D

reklama
Witajcie,
Dziunka trzymam za Ciebie kciuki :) ja też chcę zrzucić troche bo sobie pofolgowałam i do moich 68 brakuje niecałe 1,5 kg:tak:może kiedyś 65 będzie:tak:
Etna mówisz , że ciężko we dwie wytrzymać;-)dasz radę :)

Do góry